Μενού
  • Α-
  • Α+

Σε τραγωδία εξελίχθηκε για μία οικογένεια από την Αλβανία η στάθμευση του αυτοκινήτου στο οποίο επέβαινε, στις 06:45 το πρωί, στη ΛΕΑ, στο 171ο χιλιόμετρο της Ιονίας Οδού, στο ρεύμα προς Ιωάννινα, κοντά στα διόδια του Τερόβου. Συγκεκριμένα, όπως αναφέρουν πληροφορίες, ο 58χρονος οδηγός στάθμευσε το αυτοκίνητό του στη ΛΕΑ μετά από μηχανική βλάβη. Η 50χρονη σύζυγός του βγήκε να δει τι συμβαίνει, όμως και οι δύο άφησαν ανοιχτές τις αριστερές πόρτες του οχήματος. Ετσι, όταν ένα διερχόμενο αυτοκίνητο προσέγγισε το σημείο, προσέκρουσε στις ανοικτές πόρτες και παρέσυρε το ζευγάρι, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του.

Αμεση ήταν η κινητοποίηση της Τροχαίας, της Πυροσβεστικής και του ΕΚΑΒ. Το ζευγάρι μεταφέρθηκε αμέσως στο νοσοκομείο, όμως ήδη ήταν αργά. Στο αυτοκίνητο επέβαιναν και τα δύο παιδιά τους, ηλικίας 25 και 10 ετών, τα οποία τραυματίστηκαν ελαφρά και μεταφέρθηκαν, επίσης, στο νοσοκομείο. Το ζευγάρι, σύμφωνα με πληροφορίες, πήγαινε για ολιγοήμερες διακοπές στην πατρίδα τους, την Αλβανία. Προανάκριση διενεργείται από το 3ο Τμήμα Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων Αντιρρίου-Ιωαννίνων.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA