Μενού
  • Α-
  • Α+

Καρτέρι σε 63χρονο ιδιοκτήτη βενζινάδικου, με σκοπό να τον ληστέψουν, έστησαν άγνωστοι το πρωί της Δευτέρας στη Βέροια. Σύμφωνα με όσα κατήγγειλε ο παθών, δύο δράστες φορώντας μάσκες full face, τον πλησίασαν την ώρα που αποβιβάστηκε από το όχημά του και κατευθυνόταν σε υποκατάστημα τράπεζας. Όπως κατάθεσε στους αστυνομικούς της Ασφάλειας Βέροιας, ασκώντας σωματική βία εναντίον του, του άρπαξαν ένα τσαντάκι ώμου που περιείχε 19.000 ευρώ σε μετρητά και στη συνέχεια επιβιβάστηκαν σε όχημα όπου τους περίμενε συνεργός τους και εξαφανίστηκαν προς άγνωστη κατεύθυνση. Το θύμα υπέστη εκδορές στα χέρια και τα πόδια, ενώ οι αστυνομικές έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών είναι σε πλήρη εξέλιξη.

Διαβάστε ακόμη: Πάτρα: Δεχόταν απειλές ο 22χρονος και η οικογένεια απορρίπτει την αυτοκτονία - Τι συνέβη λίγο πριν τον θάνατο

Στην ανατριχιαστική περιγραφή της εφιαλτικής επίθεσης και ληστείας εναντίον του προχώρησε ο 63χρονος που για να του αποσπάσουν την τσάντα τον χτύπησαν και τον έσυραν με το αυτοκίνητο, με τους αυτόπτες μάρτυρες της ληστείας να παρακολουθούν την επίθεση χωρίς να κάνουν τίποτα για να την εμποδίσουν και να βοηθήσουν τον άντρα. Σύμφωνα με όσα κατήγγειλε ο παθών, δύο δράστες φορώντας μάσκες full face, τον πλησίασαν την ώρα που αποβιβάστηκε από το όχημά του και κατευθυνόταν σε υποκατάστημα τράπεζας.

Όπως κατάθεσε στους αστυνομικούς της Ασφάλειας Βέροιας, ασκώντας σωματική βία εναντίον του, τού άρπαξαν το τσαντάκι με τα μετρητά και στη συνέχεια επιβιβάστηκαν σε όχημα όπου τους περίμενε συνεργός τους και εξαφανίστηκαν.

Δεν βοήθησε κανείς

Σύμφωνα με την ανατριχιαστική περιγραφή που έκανε ο επιχειρηματίας υγρών καυσίμων, η ληστεία έλαβε χώρα μέρα μεσημέρι, έξω από το κατάστημα τράπεζας στη Βέροια. Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά στην ιστοσελίδα Verianet.gr, στην αρχή του επιτέθηκε ο ένας από τους δύο ληστές, ο οποίος τον γρονθοκόπησε, αλλά επειδή δεν μπόρεσε να του αποσπάσει τη τσάντα που κρατούσε, βγήκε από το αυτοκίνητο και δεύτερος άντρας και του επιτέθηκαν και οι δυο.

Η πάλη διήρκησε μερικά λεπτά και μάλιστα για να μπορέσουν να του αποσπάσουν τη τσάντα, τον έσυραν με το αυτοκίνητο αρκετά μέτρα από το σημείο. Όλα αυτά συνέβαιναν κάτω από τα βλέμματα παρισταμένων αλλά και διερχομένων, οι οποίοι παρακολουθούσαν το συμβάν και μέσα από τα αυτοκίνητά τους.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA