Μενού
  • Α-
  • Α+

Συγγενείς και φίλοι του άτυχου φοιτητή θα πουν το τελευταίο αντίο στον δικό τους άνθρωπο που έχασε τη ζωή του όταν το ψυγείο που μετέφερε τα μεσάνυχτα του Σαββάτου μέσα σε ασανσέρ στις Σέρρες τον χτύπησε στον λαιμό. Η κηδεία του 26χρονου θα γίνει σήμερα (2/8) στις 17:00 στη Χρυσούπολη Καβάλας από όπου και καταγόταν. Σύμφωνα με πληροφορίες του GRtimes.gr, η οικογένειά του δεν αποκλείεται, το επόμενο διάστημα, να κινηθεί νομικά προκειμένου να διαπιστωθεί αν ο θάνατός του μέσα στο ασανσέρ οφείλεται σε κάποια κατασκευαστική ατεχνία.

Διαβάστε ακόμη: Σέρρες: Το ψυγείο που μετέφερε με το ασανσέρ χτύπησε στην καρωτίδα τον φοιτητή 

Το χρονικό του φρικτού θανάτου του 26χρονου φοιτητή

Ο 26χρονος έχασε τη ζωή του μέσα στον ανελκυστήρα που χρησιμοποιούσε για να μεταφέρει ένα ψυγείο λόγω μετακόμισης προς το νέο του σπίτι, που έκανε. Ωστόσο η παλαιότητα του ασανσέρ αποδείχθηκε μοιραία με την οικιακή συσκευή να καρφώνεται στην καρωτίδα του νεαρού και να του κόβει το νήμα της ζωής. Σύμφωνα με τα όσα μετέδωσε η ΕΡΤ ο νεαρός φοιτητής από την Ελευθερούπολη Καβάλας, λίγο μετά τα μεσάνυχτα προσπάθησε με ένα καρότσι μεταφοράς να κατεβάσει το ψυγείο του με τον ανελκυστήρα, καθώς θα μετακόμιζε σε γειτονικό σπίτι. Ωστόσο το ασανσέρ δεν διέθετε εσωτερική προστατευτική πόρτα, με αποτέλεσμα το ψυγείο να σκαλώσει στο φρεάτιο.

Ο 26χρονος που δούλευε παράλληλα ως διανομέας στις Σέρρες βρήκε φρικτό θάνατο, όταν, λόγω των αναταράξεων μέσα στο ασανσέρ, το ψυγείο τον χτύπησε στην καρωτίδα. Οι άνδρες της πυροσβεστικής που έφτασαν στο σημείο βρήκαν τον ανελκυστήρα ακινητοποιημένο μεταξύ πρώτου και δεύτερου ορόφου και από εκεί τον απεγκλώβισαν, νεκρό. «Η οικιακή συσκευή μετακινήθηκε εντός του φρεατίου και στρίμωξε τον άνθρωπο και του επέφερε θανάσιμο τραυματισμό» ανέφερε ο διοικητής της Π.Υ. Σερρών Νίκος Παπαδόπουλος.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA