Μενού
  • Α-
  • Α+

Στο σκοτάδι εξακολουθούν να παραμένουν οι συνθήκες θανάτου της 17χρονης κοπέλας στο Περιστέρι. Την βρήκαν νεκρή πάνω στο κρεβάτι της η μητέρα και η αδελφή της όταν επέστρεψαν στο διαμέρισμα όπου διαμένουν στο Περιστέρι. Κατά την πρώτη αυτοψία που πραγματοποίησαν οι αξιωματικοί της Ασφάλειας στο δωμάτιο της 17χρονης, υπήρχε η εικόνα ασφυκτικού θανάτου μετά από πάλη με τον δράστη.

Διαβάστε ακόμη: Βιασμός ανήλικης από αστυνομικό: «Είχαν σχέση» υποστηρίζει ο δικηγόρος του κατηγορουμένου

Όμως από την νεκροψία που πραγματοποίησε ο ιατροδικαστής, σε πρώτη φάση δεν βρέθηκαν ίχνη στραγγαλισμού ή απόφραξης των αεροφόρων οδών που να συνάδουν με ασφυκτικό θάνατο, παρά μόνο μώλωπες στα χέρια, που μαρτυρούν πάλη. Έτσι τώρα αναμένονται τα αποτελέσματα της νεκροτομής και των εργαστηριακών τοξικολογικών και ιστολογικών εξετάσεων, από τις οποίες θα αποκαλυφθούν τα αίτια και ο μηχανισμός του θανάτου της άτυχης κοπέλας.

Στο μεταξύ ομάδα αστυνομικών του Τμήματος Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας αναζητά έναν επίσης νεαρό Πακιστανικής καταγωγής (όπως και η άτυχη κοπέλα), με τον οποίο το θύμα διατηρούσε σχέση, και ο οποίος έχει εξαφανιστεί. Ήδη έχουν προσαχθεί και εξετάζονται ένα φιλικό ζευγάρι του Πακιστανού. Η 17χρονη ζούσε με την μητέρα της και την 16χρονη αδελφή της στο διαμέρισμα της οδού Αραχώβης 48, ενώ ο πατέρας τους ζει σε άλλη περιοχή αφού έχει χωρίσει με την μητέρα τους.

Πρόκειται για την τρίτη δολοφονία με θύμα γυναίκα στη χώρα μας, μέσα σε λίγα 24ωρα. Η πρώτη διαπράχθηκε την Κυριακή στο Ρέθυμνο και η δεύτερη τη Δευτέρα στη Ζάκυνθο.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA