Μενού
  • Α-
  • Α+

Ανθρωποκυνηγητό έχει εξαπολύσει η Αστυνομία για την σύλληψη του 21χρονου από το Πακιστάν, ο οποίος είναι ο μοναδικός ύποπτος κι όπως όλα δείχνουν, ο δολοφόνος της 17χρονης Νικολέτας στο σπίτι της στο Περιστέρι. Η νεαρή κοπέλα με καταγωγή από τη Βέροια, ζούσε μαζί με τον σύντροφό της, τη μητέρα και την αδελφή της στο σπίτι της οδού Αραχώβης, εκεί που έμελλε να σβήσει άδικα πριν καν ενηλικιωθεί.

Σύμφωνα με τις ενδείξεις της ιατροδικαστικής έρευνας, η νεαρή κοπέλα πέθανε από ασφυκτικό θάνατο, ο οποίος προήλθε από απόφραξη αεροφόρων οδών, την οποία προκάλεσε ο δράστης κλείνοντάς της μύτη και στόμα κατά τη διάρκεια καυγά. Ο καυγάς προκύπτει κι από τους μώλωπες που εντοπίστηκαν στη σορό του άτυχου κοριτσιού, το οποίο υπέφερε έναν μαρτυρικό θάνατο στα χέρια του ανθρώπου που είχε αποφασίσει να συζήσει μαζί του. Δυστυχώς, άλλη μια ειδεχθής δολοφονία γυναίκας, έλαβε χώρα στην Ελλάδα με την Νικολέτα Καρολίδου να είναι το τελευταίο θύμα γυναικοκτονίας.

Πώς εντοπίστηκε η Νικολέτα

Το μεσημέρι της Δευτέρας η μητέρα και η αδερφή της 17χρονης έφυγαν από το σπίτι και εκεί πήγε ο 21χρονος για να συναντήσει τη Νικολέτα. Περίπου στις 16.00 αλλά και στις 17.00 το απόγευμα η μητέρα της ανήλικής τηλεφώνησε στην 17χρονη όμως και τις δύο φορές εκείνη δεν απάντησε. Στις 20.00 το βραδύ η μικρότερη αδερφή του θύματος μαζί με τον σύντροφο της μητέρας της πήγε στο σπίτι για να δει τι συμβαίνει κι εκεί δυστυχώς εντόπισε την αδελφή της να κείτεται νεκρή. Η σορός της 17χρονης εντοπίστηκε στο κρεβάτι ενώ δεν ήταν ντυμένη. Από την ιατροδικαστική εξέταση διαπιστώθηκε πως ο δράστης είχε φράξει τόσο το στόμα όσο και την μύτη της Νικολέτας με το θύμα να χάνει τη ζωή του σε ελάχιστο χρόνο. Στο πρόσωπό της επίσης υπήρχαν γρατζουνιές και στα χέρια μώλωπες, γεγονός που αποδεικνύει πως το θύμα πάλεψε με τον δράστη χωρίς όμως να τα καταφέρει.

Η Νικολέτα τους τελευταίους δέκα μήνες διατηρούσε δεσμό με έναν 21χρονο από το Πακιστάν ο οποίος είχε κλειδιά του διαμερίσματος και αρκετές ημέρες διανυκτέρευε στο σπίτι της οδού Αραχώβης. Πηγές από την Ασφάλεια αναφέρουν πως οι καυγάδες μεταξύ του ζευγαριού ήταν έντονοι και συχνοί, ενώ χθες νωρίς το βραδύ ο Νο.1 ένα ύποπτος πήγε σε σπίτι όπου διέμενε με ομοεθνείς του, πήρε τα υπάρχοντά του κι εξαφανίστηκε. Οι φίλοι του που προσήχθησαν για να συμβάλουν στην έρευνα του Ανθρωποκτονιών, φέρονται να είπαν στις Αρχές ότι τους ενημέρωσε πως φεύγει από τη χώρα, χωρίς να τους πει το λόγο. Εικάζεται ότι θα προσπαθήσει να περάσει τα σύνορα από τις «γραμμές» όπου οι διακινητές φέρνουν πρόσφυγες και μετανάστες και γι αυτό οι αξιωματικοί της Ασφάλειας έχουν απλώσει δίχτυα κι εκτός Αττικής.

«Μπαμπά χάσαμε τη Νικολέτα...»

Ο πατέρας της 17χρονης κοπέλας που βρέθηκε νεκρή στο διαμέρισμά της στο Περιστέρι μίλησε για την ειδεχθή δολοφονία της κόρης του. Εμφανώς σοκαρισμένος, ο Σίμος Καρολίδης είπε ότι έμαθε τα άσχημα μαντάτα σήμερα το πρωί από την μικρότερή του κόρη. «Ανοιξα κι έβλεπα τις ειδήσεις το πρωί. Μου έστειλε μήνυμα η μικρή μου η κόρη και μου λέει "μπαμπά χάσαμε τη Νικολέτα, τη σκότωσε ο σύντροφός της ο Σάνι"» είπε ο πατέρας της 17χρονης που δολοφονήθηκε με ασφυκτικό τρόπο.

Οσον αφορά στην σχέση που είχε η κόρη του με τον κατά τα φαινόμενα δολοφόνο της, ο πατέρας είπε ότι «δεν είχε παράπονα για τη σχέση της, ήταν ευτυχισμένη, περνούσε τέλεια μας έλεγε. Δεν ξέρω τι μπορεί να έγινε. Είχαν καυγαδάκια, όπως έχουν όλα τα ζευγαράκια σ' αυτές τις ηλικίες, αλλά όχι ότι θα φτάναμε μέχρι εκεί, να τη σκοτώσει...» τόνισε ο κ. Καρολίδης μιλώντας στον Alpha και κατέληξε λέγοντας: «Δεν έχουμε κάτι να κάνουμε. Θρηνούμε. Χάσαμε το παιδί μας, έχουμε άλλα τρία παιδιά από πίσω...».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA