Μενού
  • Α-
  • Α+

Ένα τραγικό περιστατικό συνέβη στη Κεφαλονιά, όταν επαγγελματίας ψαράς, για άγνωστους λόγους μέχρι στιγμής, έχασε τη ζωή του κατά τη διάρκεια του ψαρέματος. Ειδικότερα, σύμφωνα με πληροφορίες από τοπικά Μέσα, ο άτυχος 54χρονος ψάρευε με αναπνευστήρα, ενώ στο καΐκι βρισκόταν ένας 24χρονος συνάδελφός του, που τον είδε ξαφνικά να επιπλέει στη θάλασσα χωρίς τις αισθήσεις του.

Διαβάστε ακόμη: Αίγινα: Αυτοκτόνησε μετά τη βάρδιά της στο μπαρ - Το πόρισμα του ιατροδικαστή για την 20χρονη

Αμέσως ενημέρωσαν τις λιμενικές Αρχές και το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, το οποίο παρέλαβε νεκρό τον 54χρονο ψαροντουφεκά. Ερευνες διεξάγονται από το Λιμεναρχείο Κεφαλονιάς για τα αίτια του συμβάντος, ενώ θα διενεργηθεί και νεκροψία - νεκροτομή, ώστε να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια του θανάτου. Κατά πληροφορίες, ο άτυχος άνδρας δεν έφερε τραύματα και δεν είχε χτυπηθεί σύμφωνα με εκτιμήσεις γιατρών του Μαντζαβινάτειου νοσοκομείου, όπως μεταδίδει το kefaloniapress.

Αρχικά ο 24χρονος συνάδελφός του έδωσε διαφορετική εκδοχή για τα αίτια που προκάλεσαν τον θάνατο του άνδρα, αναφέροντας στους λιμενικούς που έσπευσαν στο σημείο πως «...ένα φουσκωτό σκάφος πέρασε με ταχύτητα και έκοψε το σωληνάκι παροχής οξυγόνου». Στην συνέχεια υποστήριξε πως το σκάφος, «ήταν ένα λευκό πολυεστερικό», ενώ στην τρίτη εκδοχή σύμφωνα με στελέχη του λιμενικού, πως «δυο σκάφη πέρασαν με μεγάλη ταχύτητα από το σημείο που ψάρευε ο 54χρονος και του έκοψαν το σωληνάκι του οξυγόνου».

Υψηλόβαθμες πηγές του λιμενικού τονίζουν πως, «...από την έως τώρα έρευνα δεν προκύπτει να έχει κοπεί το σωληνάκι του οξυγόνου, ενδέχεται να πέρασε κάποιο σκάφος και να του σήκωσε ψηλά το σωληνάκι με την ταχύτητα που ανέπτυξε και να του μείωσε δραματικά την ροή του οξυγόνου ή ακόμη να έπαθε τη νόσο των δυτών».

Στη θαλάσσια περιοχή του συμβάντος το Λιμεναρχείο θα ρίξει δύτες για αυτοψία του βυθού προκειμένου να διαλευκανθούν τα αίτια του αιφνίδιου θανάτου του. Τον τελικό λόγο βέβαια θα έχει ο ιατροδικαστής της Πάτρας, όπου θα διακομιστεί το σώμα του άτυχου ψαρά. Το Λιμεναρχείο Κεφαλονιάς, ερευνά τα αίτια του τραγικού συμβάντος, ενώ η νεκροψία που έχει παραγγελθεί θα δείξει τα αίτια του θανάτου.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA