Μενού
  • Α-
  • Α+

Προφυλακιστέος κρίθηκε μετά την απολογία του ο 60χρονος καθ΄ ομολογίαν δολοφόνος της 56χρονης συζύγου του στο Ρέθυμνο. Ο 60χρονος, ο οποίος πήρε προθεσμία για να απολογηθεί σήμερα Πέμπτη 4 Αυγούστου, οδηγείται στην φυλακή με σύμφωνη γνώμη Ανακρίτριας και Εισαγγελέα. Ο 60χρονος γυναικοκτόνος, σύμφωνα με το neakriti.gr, φέρεται να υποστήριξε κατά την ομολογία του πως ήταν 42 χρόνια μαζί με το θύμα, από τότε που εκείνος ήταν 18 και εκείνη 16, κατά τα οποία πότε δεν χειροδίκησε εναντίον της.

Διαβάστε ακόμη: Ρόδος: Νονά φέρεται να ασελγούσε σε πεντάχρονα δίδυμα

Παράλληλα, βέβαια δεν παρέλειψε να επιρρίψει ευθύνες και στο θύμα… Η πρώτη λέξη που φέρεται να είπε στους αστυνομικούς ήταν «με κατεδάφισε». Κατηγόρησε την 56χρονη ότι εγκατέλειψε τη συζυγική εστία τρεις φορές το τελευταίο τρίμηνο και όταν επέστρεφε, εκείνος πάντα τη δεχόταν πίσω, ενώ ποτέ δεν είχε τεθεί θέμα διαζυγίου, όπως ισχυρίζεται. Περιγράφοντας τις στιγμές του φονικού, ο συζυγοκτόνος είπε ότι το πρωί της Κυριακής υπήρξε μια έντονη φασαρία στην κουζίνα. Κατηγόρησε το θύμα ότι του επιτέθηκε λεκτικά και σωματικά με αποτέλεσμα, όπως είπε, εκείνος να θολώσει, να αρπάξει ένα μαχαίρι το οποίο έστρεψε εναντίον της. Μετά, δεν θυμάται τι συνέβη.

Στη συνέχεια, όπως ισχυρίστηκε, έφυγε από το σπίτι μαζί με το φονικό μαχαίρι, πήγε στο σπίτι του αδελφού του και του περιέγραψε τι είχε συμβεί. Στη συνέχεια, ο αδελφός του κάλεσε τον μεγάλο γιό του δράστη, του είπε να πάει στο πατρικό σπίτι και τον ενημέρωσε για το τι έχει συμβεί. Υπενθυμίζεται ότι ο 60χρονος ο οποίος αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα υγείας και λαμβάνει φαρμακευτική αγωγή, κατά τη διάρκεια της κράτησης του, είχε αισθανθεί αδιαθεσία, με αποτέλεσμα να μεταφερθεί στο νοσοκομείο και να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες, ενώ στη συνέχεια επέστρεψε στα κρατητήρια.

Του ζήτησε να χωρίσουν και της έκοψε τον λαιμό

H 56χρονη ζήτησε από τον 60χρονο να χωρίσουν με αποτέλεσμα να ξεκινήσει ένας τεράστιος καυγάς. Τα πράγματα ξέφυγαν και ο 60χρονος πήρε ένα μαχαίρι και της έκοψε το λαιμό ενώ στη συνέχεια έφυγε από το σπίτι, σύμφωνα με το cretapost. Ο ίδιος, λίγη ώρα αργότερα, πήρε τηλέφωνο τον γιο του και του ανέφερε ότι σκότωσε τη μητέρα του. Ο γιος του ζευγαριού πήρε το 100 και ανέφερε πως «ο πατέρας μου σκότωσε τη μητέρα μου». Μάλιστα ο ίδιος ανέφερε στους αστυνομικούς ότι τίποτα δεν προμήνυε το κακό που τους βρήκε καθώς πριν μερικές ημέρες είχαν γλέντι στο σπίτι επειδή η οικογένεια πάντρεψε ένα από τα παιδιά τους.

Η 56χρονη εδώ και καιρό είχε αποφασίσει να χωρίσει, σύμφωνα με τον Alpha. Κάποιες ημέρες έμενε σε συγγενείς της και όταν έμενε με τον σύζυγο της, κοιμόταν σε διαφορετικά δωμάτια και δεν μιλούσαν πολύ. Το μοιραίο πρωί της Κυριακής (31/07), πήγαινε να μαζέψει τα τελευταία πράγματα της. Όπως κατέθεσε ο συζυγοκτόνος, αρχικά την παρακαλούσε να μην φύγει, αλλά εκείνη ήταν ανένδοτη. «Πίστευα ότι ήταν η τελευταία φορά που την έβλεπα», φέρεται να είπε στους αστυνομικούς. Στη συνέχεια, όπως περιέγραψε, άρχισαν να καβγαδίζουν, όταν της έκανε παράπονα, διότι -σύμφωνα πάντα με τον ίδιο- εκείνη τον κατηγορούσε σε διάφορα άτομα του περιβάλλοντος τους και μιλούσε σε αυτόν με υποτιμητικό τρόπο. Τότε την άρπαξε, την έσυρε στην κουζίνα, άρπαξε ένα κουζινομάχαιρο και τη σκότωσε.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA