Μενού
  • Α-
  • Α+

Προφυλακιστέος κρίθηκε ο 39χρονος υποπυραγός από τη Σκιάθο, ο οποίος κατηγορείται για παραγωγή υλικού παιδικής πορνογραφίας, με τον ίδιο να αρνείται όλες τις κατηγορίες. Στον υποδιοικητή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας του Αερολιμένα του νησιού είχε ασκηθεί τη Δευτέρα (1/8) δίωξη σε βαθμό κακουργήματος, καθώς στο κινητό του τηλέφωνο και τον υπολογιστή του εντοπίστηκε υλικό παιδικής πορνογραφίας. Η συνήγορος υπεράσπισης από την πλευρά της δήλωσε ότι ο κατηγορούμενος αρνήθηκε την κατηγορία, πως το υλικό που βρέθηκε στην κατοχή του δεν έχει σχέση με πορνογραφία και προφυλακίστηκε υπό την πίεση της κοινής γνώμης.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, τον 39χρονο κατήγγειλε η σύντροφός του, μητέρα δύο κοριτσιών 10 και 12 ετών, καθώς στο κινητό του εντόπισε φωτογραφίες ανηλίκων μεταξύ των οποίων και της μικρής κόρης της. Του ζήτησε εξηγήσεις, αλλά ήταν μεθυσμένος. Έτσι ξημερώνοντας Κυριακή υπέβαλλε την καταγγελία στο Α.Τ. Σκιάθου και ο 39χρονος συνελήφθη ενώ σε έρευνα στο σπίτι του κατασχέθηκε ο ηλεκτρονικός του υπολογιστής, δύο κινητά τηλέφωνο και ένα ψηφιακό μέσο αποθήκευσης. Η μητέρα των δύο κοριτσιών ανέφερε, μεταξύ άλλων, ότι η 10χρονη πριν λίγες ημέρες είχε αναφέρει στη μητέρα της ότι ο συλληφθείς και ενώ η ίδια απουσίαζε, την είχε πάρει αγκαλιά και την οδήγησε στο κρεβάτι μαζί του, και κοιμήθηκαν μαζί.  Από το Αρχηγείο του ΠΣ τέθηκε σε διαθεσιμότητα ο υποπυραγός. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA