Μενού
  • Α-
  • Α+

Ασφυκτικός ήταν ο θάνατος της άτυχης 17χρονης στο Περιστέρι, καθώς ο δράστης φαίνεται πως της έκλεισε το στόμα με τα χέρια ή με κάποιο ύφασμα, όπως προκύπτει από την ιατροδικαστική έκθεση. Για την υπόθεση βασικός ύποπτος θεωρείται ο σύντροφός της άτυχης κοπέλας, για τον εντοπισμό του οποίου η Αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, νωρίτερα σήμερα, Πέμπτη (4/8) αστυνομικοί της Ασφάλειας πραγματοποίησαν έφοδο σε σπίτι στην περιοχή του Αιγάλεω, έχοντας πληροφορία πως ο 21χρονος μπορεί να βρισκόταν εκεί.

Αν και ο έλεγχος της ΕΛ.ΑΣ δεν απέδωσε καρπούς καθώς δεν βρέθηκε κάτι, είναι χαρακτηριστικό των εντατικών προσπαθειών που κάνει η Αστυνομία για να εντοπίσει τον βασικό ύποπτο της δολοφονία της Νικολέτας στο Περιστέρι. Μάλιστα, οι αστυνομικοί αναζητούν τον 21χρονο σε διάφορες περιοχές της Αττικής, ενώ έχουν δοθεί τα στοιχεία του σε όλους τους μεθοριακούς σταθμούς ελέγχου προκειμένου να μην μπορέσει να φύγει από τη χώρα.

Αυτή είναι η «ταυτότητα» του 21χρονου

Το MEGA μετέδωσε μία φωτογραφία του νεαρού που αναζητούν οι αστυνομικές αρχές. Το μικρό του όνομα είναι Ασάν, γεννήθηκε στις 23 Ιουλίου 2001, έχει ύψος 1,68 και κατάγεται από το Πακιστάν. Σύμφωνα με την ιατροδικαστική έρευνα, η ώρα θανάτου της Νικολέτας υπολογίζεται στις έξι το απόγευμα της Δευτέρας, με την αστυνομία να ενημερώνεται από τους οικείους της περίπου στις 23.00 το βράδυ της ίδιας ημέρας. Αυτές τις πέντε ώρες εκμεταλλεύθηκε ο 21χρονος και κατάφερε να εξαφανιστεί.

Δεχόταν απειλές γιατί του ζήτησε να χωρίσουν

Όπως επεσήμανε η μητέρα της 17χρονης, η Νικολέτα δεχόταν απειλές από τον Πακιστανό σύντροφο της επειδή πριν από λίγες μέρες του είχε ζητήσει να χωρίσουν. Μιλώντας στο δελτίο ειδήσεων του Alpha, η μητέρα της Νικολέτας ανέφερε ότι «Δεν καβγαδίζανε. Ήταν καλά, αλλά το τελευταίο διάστημα ήθελε να χωρίσει. Δεν ήθελε άλλο». Συνεχίζοντας δεν κρύβει την οργή της τονίζοντας: «Θέλω μόνο να βρουν αυτό το καθίκι. Μου σκότωσε το παιδί μου και μου πήρε την ψυχή. Ζητάω μόνο δικαίωση».

Όσον αφορά την ώρα της δολοφονίας αποκαλύπτει: «Εγώ ήμουν στη δουλειά, δουλεύαμε μαζί. Την έπαιρνα στο τηλέφωνο και δεν το σήκωνε. Δεν απαντούσε. Έστειλα τα παιδιά από το μαγαζί να δούνε γιατί δεν ήρθε στη δουλειά και γιατί δεν απαντούσε. Δεν μπορούσαμε να μπούμε στο σπίτι γιατί τα κλειδιά τα είχε η Νικολέτα. Το μεσημέρι πριν φύγω για τη δουλειά την είδα. Κοιμόταν. Εγώ έφυγα στις 4 η ώρα το μεσημέρι. Μετά τις 5 έγινε ότι έγινε».

Αξίζει να σημειωθεί πως σύμφωνα με δημοσίευμα από τον «Ελεύθερο Τύπο» η 17χρονη είχε δεχθεί δεκάδες απειλητικά μηνύματα στο κινητό της τηλέφωνο από τον 22χρονο που θεωρείται από την ΕΛ.ΑΣ ως ο βασικός ύποπτος. Αυτά τα απειλητικά μηνύματα προέκυψαν από την πρώτη ανάσυρση δεδομένων του κινητού της 17χρονης στην οποία προχώρησαν τα στελέχη του Τμήματος Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής. Αναμένεται η πιο λεπτομερής εξερεύνηση των ηλεκτρονικών πειστηρίων από τα στελέχη της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA