Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο 21χρονος Πακιστανός που φέρεται να είναι ο δολοφόνος της 17χρονης συντρόφου του Νικολέτας Καρολίδου στο σπίτι που διέμενε η νεαρή στο Περιστέρι και φιλοξενούσε και τον ίδιο, οδηγήθηκε κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας στον εισαγγελέα, όπου του απήγγειλε κατηγορίες και τον παρέπεμψε στην τακτική ανακρίτρια για να απολογηθεί.

Ο φερόμενος ως δράστης της γυναικοκτονίας που έλαβε χώρα πριν από τέσσερις ημέρες στο Περιστέρι, προσπάθησε να φύγει από τη χώρα κι όπως είχε γράψει από την πρώτη στιγμή το Reader, κατευθύνθηκε στη Βόρεια Ελλάδα με σκοπό να περάσει τα σύνορα παρανόμως και να χαθεί είτε στην κεντρική Ευρώπη είτε να επιστρέψει στην πατρίδα του. Ωστόσο, οι αστυνομικοί που γνώριζαν ότι επικοινώνησε με κανάλια διακινητών παράτυπων μεταναστών, άπλωσαν δίχτυα στα περάσματα και τελικά εντόπισαν τον 21χρονο Σάνι σε συνεργασία με τις Αρχές της Βόρειας Μακεδονίας, που τον συνέλαβαν και τον παρέδωσαν στις ελληνικές Αρχές. Κατά την προσαγωγή του, ο νεαρός φέρεται να παραδέχθηκε στους αστυνομικούς ότι εκείνος σκότωσε την ανήλικη κοπέλα.

Το μεσημέρι του Σαββάτου λοιπόν, ο 21χρονος μετήχθη στα δικαστήρια, όπου ζήτησε κι έλαβε προθεσμία να απολογηθεί την προσεχή Δευτέρα.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA