Μενού
  • Α-
  • Α+

Το... κόλπο των υπαλλήλων της ΔΕΗ σκαρφίστηκαν επιτήδειοι που εισέβαλαν στο διαμέρισμα μιας ηλικιωμένης στην περιοχή του Ζωγράφου και κατάφεραν να της αποσπάσουν ένα βαλιτσάκι με κοσμήματα! Για κακή τους τύχη, όμως, οι ύποπτες κινήσεις τους είχαν γίνει αντιληπτές από αστυνομικό που βρέθηκε τυχαία στο σημείο και ο ίδιος ειδοποίησε συναδέλφους του που έσπευσαν στην πολυκατοικία!

Διαβάστε ακόμη: Οδηγοί ταξί: Αντάρτες του πλαστικού χρήματος αρνούνται σε πελάτες τη χρήση του POS και ζητούν μετρητά

Σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ του STAR, η ελληνοαμερικανίδα κυρία Χριστίνα άνοιξε την πόρτα όταν της χτύπησαν το κουδούνι και της εξήγησαν ότι είχαν έρθει στο σπίτι της για να ελέγξουν τον πίνακα του ρεύματος. Οι ληστές δήλωσαν υπάλληλοι της ΔΕΗ και έπεισαν την ηλικιωμένη να τους δώσει πρόσβαση στο εσωτερικό του σπιτιού της.

«Αυτά είναι τα κοσμήματα που μου έκλεψαν... και ευτυχώς τα πήρα πίσω. Η Αστυνομία με βοήθησε να τα πάρω όλα πίσω», λέει αρχικά μπροστά στην κάμερα φανερά ανακουφισμένη! «Ηρθε στην κουζίνα και τράβηξε το ψυγείο έξω και το έβγαλε από την πρίζα, ενώ παράλληλα έσπρωξε κατά κάποιοι τρόπο το τραπέζι της κουζίνας σχεδόν επάνω μου. Τότε του επα... τι κάνεις; Και εκείνος μου απάνησε, ''το έβγαλα από την πρίζα για να ελέγξουμε τον ηλεκτρικό πίνακα''.

Ωστόσο, όσο εγώ προσπαθούσα να βάλω ξανά τα πράγματα στις θέσεις τους, εκείνος πήγε στην κρεβατοκάμαρα και πήρε το κουτί με τα κοσμήματα. Ηταν τα κοσμήματα του άνδρα μου. Ανοιξε και τα συρτάρια του κομοδίνου αλλά δεν βρήκε τίποτα», λέει η κυρία Χριστίνα που για καλή της τύχη, είδε τους ληστές να συλλαμβάνονται από δυνάμεις της αστυνομίας που έσπευσαν μετά την ειδοποίηση του συναδέλφου τους.

Μάλιστα, ένας από τους τσιλιαδόρους τράπηκε σε φυγή και για να γλιτώσει μπήκε σε ένα κομμωτήριο και ζήτησε να τον κουρέψουν προσποιούμενος τον πελάτη! Μετά από λίγη ώρα αφού πίστεψε ότι είχε ελεύθερο το πεδίο, βγήκε έξω και άρχισε να τρέχει, αλλά τελικά συνελήφθη κι αυτός μαζί με τους συνεργούς του. 

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA