ΚΟΙΝΩΝΙΑ
08/08/2022 21:21

Περιστέρι: Οι 4 διαφορετικές ταυτότητες που είχε ο 21χρονος που κατηγορείται για τη δολοφονία της Νικολέτας

Ο κατηγορούμενος για τη δολοφονία της 17χρονης στο Περιστέρι μεταφέρθηκε στα δικαστήρια, συνοδεία αστυνομικής δύναμης. Ελαβε νέα προθεσμία, ενώ σύμφωνα με το MEGA είχε 4 ταυτότητες

Newsroom
Κείμενο: Newsroom
Περιστέρι: Οι 4 διαφορετικές ταυτότητες που είχε ο 21χρονος που κατηγορείται για τη δολοφονία της Νικολέτας
(πηγή: Eurokinissi)
Ανάγνωση:

Προθεσμία προκειμένου να απολογηθεί την Τρίτη, 9 Αυγούστου, ζήτησε και πήρε ο 21χρονος από το Πακιστάν, ο οποίος φέρεται να ομολόγησε τη δολοφονία της 17χρονης Νικολέτας στο Περιστέρι πριν από μία εβδομάδα, η οποία είναι το νεότερο θύμα γυναικοκτονίας στην Ελλάδα.

Ο νεαρός κατηγορούμενος για τη δολοφονία της 17χρονης στο Περιστέρι μεταφέρθηκε στα δικαστήρια, συνοδεία ισχυρής αστυνομικής δύναμης. Δια μέσου του συνηγόρου του ωστόσο ζήτησε και έλαβε νέα προθεσμία, προκειμένου να ενημερωθεί επί της δικογραφίας που έχει σχηματιστεί σε βάρος του και να προετοιμάσει την υπερασπιστική γραμμή και να απαντήσει στο γιατί δολοφόνησε τη 17χρονη Νικολέτα, για τον φόνο της οποίας κατηγορείται.

Video Loading...

Σύμφωνα με πληροφορίες του MEGA, ο 21χρονος είχε στην κατοχή του τέσσερις διαφορετικές ταυτότητες:

  • Στην πρώτη του ταυτότητα δηλώθηκε με το όνομα Munasif Ashan, με ημερομηνία γέννησης τις 23 Ιουλίου 2021.
  • Στη δεύτερή του ταυτότητα τα στοιχεία του είναι διαφορετικά, καθώς εμφανίζεται με το όνομα Hasan Hasan και δήλωσε ημερομηνία γέννησης 01/01/1999.
  • Στην τρίτη ταυτότητα επανέρχεται με το ονοματεπώνυμο της πρώτης, αλλάζει ωστόσο την ημερομηνία γέννησης σε 01/01/1999.
  • Στην τέταρτη δήλωσή του στις ελληνικές Αρχές διατήρησε το ίδιο ονοματεπώνυμο, πατρώνυμο και ημερομηνία γέννησης και άλλαξε μόνο το μητρώνυμο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Google News
Ακολουθήστε το Reader στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.
# TAGS:
ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΓΥΝΑΙΚΟΚΤΟΝΙΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ
Newsroom
Κείμενο: Newsroom

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ