ΚΟΙΝΩΝΙΑ
09/08/2022 12:13

Περιστέρι: Παραιτήθηκε ο δικηγόρος του Πακιστανού καθ’ ομολογία δράστη της δολοφονίας της 17χρονης

Ο 21χρονος Πακιστανός θα πρέπει να απολογηθεί το αργότερο έως το πρωί της Τετάρτης είτε βρεθεί δικηγόρος είτε απολογηθεί μόνος του για τη δολοφονία της 17χρονης Νικολέτας Καρολίδου στο σπίτι της στο Περιστέρι

Newsroom
Κείμενο: Newsroom
Περιστέρι: Παραιτήθηκε ο δικηγόρος του Πακιστανού καθ’ ομολογία δράστη της δολοφονίας της 17χρονης
Πηγή: Eurokinissi
Ανάγνωση:

Τον κατάλογο του ΔΣΑ ξεσκονίζει η 25η τακτική ανακρίτρια για να ορίσει νέο δικηγόρο στον Πακιστανό καθ' ομολογίαν δολοφόνο της 17χρονης Νικολέτας Καρολίδου στο Περιστέρι, καθώς ο δικηγόρος του 21χρονου παραιτήθηκε. Ο Πακιστανός θα πρέπει να απολογηθεί μέχρι το αργότερο το πρωί της Τετάρτης χωρίς, για την ώρα, να είναι γνωστό αν αυτό θα γίνει παρουσία δικηγόρου ή αν τελικά ο 21χρονος θα απολογηθεί μόνος του.

Νωρίτερα πηγές του υπουργείου Μετανάστευσης και Ασύλου διευκρίνιζαν ότι ο Πακιστανός δολοφόνος της 17χρονης έχει καταθέσει μια φορά αίτημα ασύλου, τον Ιούλιο του 2021, το οποίο εντός 15 ημερών είχε απορριφθεί. Μεταγενέστερα κατέθεσε εκπρόθεσμη προσφυγή, ενώ στα αρχεία της Υπηρεσίας Ασύλου εμφανίζεται με μοναδικό φάκελο και έχει στην κατοχή του ένα δελτίο ταυτότητας αιτούντος άσυλο.

Στο μεταξύ, στη δικαστική λειτουργό που ανέλαβε να χειριστεί την υπόθεση της Νικολέτας, το νεαρότερο στην Ελλάδα θύμα γυναικοκτονίας, προσήλθε και δήλωσε εκ μέρους του πατέρα της 17χρονης παράσταση προς υποστήριξη της κατηγορίας (Πολιτική Αγωγή) ο συνήγορός του. Το κατηγορητήριο που προσάπτεται στον Πακιστανό είναι βαρύ και καταγράφονται όχι μόνο οι άγριες συνθήκες θανάτου του θύματος αλλά και κρίσιμα στοιχεία που συνέλεξαν οι αστυνομικοί για τον χρόνο πριν και τον χρόνο μετά το έγκλημα σε βάρος της ανήλικης.

Video Loading...

Την ίδια ώρα συγκλονίζουν τα νέα στοιχεία που βλέπουν το φως της δημοσιότητας και τον εμφανίζουν να κυκλοφορούσε όχι με... δύο διαφορετικές ταυτότητες, αλλά με τέσσερις! Σύμφωνα με το MEGA, ο δολοφόνος της ανήλικης είχε στην κατοχή του τέσσερις ταυτότητες με διαφοροποιήσεις τόσο στο όνομα του ιδίου όσο και των γονέων του, καθώς και στην ημερομηνία γέννησης, με αποτέλεσμα να καθίσταται αδύνατο μέχρι στιγμής να προσδιοριστεί η πραγματική του ηλικία.

Συγκεκριμένα στην πρώτη ταυτότητα δηλώθηκε με το όνομα Munasif Ashan, με ημερομηνία γέννησης τις 23/7/2001.

Στη δεύτερη ταυτότητα τα στοιχεία του διαφέρουν και εμφανίζεται με το όνομα Hasan Hasan και ημερομηνία γέννησης 1/1/1999.

Στην τρίτη ταυτότητα έχει ξανά το όνομα Munasif Ashan, αλλά με ημερομηνία γέννησης την 1/1/2001.

Στην τέταρτη ταυτότητα ο νεαρός Πακιστανός έχει και πάλι το ονοματεπώνυμο Munasif Ashan και ημερομηνία γέννησης 1/1/2001, αλλά αλλάζει μόνο το μητρώνυμο σε Shamin Akhtar.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Google News
Ακολουθήστε το Reader στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.
# TAGS:
ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΓΥΝΑΙΚΟΚΤΟΝΙΑ ΑΝΗΛΙΚΗ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ
Newsroom
Κείμενο: Newsroom

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ