Μενού
  • Α-
  • Α+

Συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινωνία στην Μεσσήνη και στην ευρύτερη περιοχή από το νέο σοκαριστικό συμβάν επίθεσης σε γυναίκα με καυστικό υγρό. Ενας 50χρονος έστησε καρτέρι στην πρώην σύζυγό του την ώρα που εκείνη πήγαινε στην εργασία της και την έλουσε με καυστικό υγρό. Το φρικιαστικό περιστατικό έλαβε χώρα στην Ανάληψη στην Μεσσήνη.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 50χρονος, με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου του, πλησίασε τη γυναίκα την ώρα που πήγαινε στη δουλειά της, προσπάθησε να την ακινητοποιήσει και να της βάλει ένα πανί με υγρό στο πρόσωπο. Οταν δεν τα κατάφερε, της πέταξε καυστικό υγρό στο πρόσωπο και τράπηκε σε φυγή.

Η γυναίκα διακομίσθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο γενικό Νοσοκομείο Καλαμάτας όπου νοσηλεύεται στην οφθαλμολογική κλινική καθώς υπέστη σοβαρό έγκαυμα στο ένα της μάτι, χωρίς ωστόσο να κινδυνεύει η ζωή της, αλλά, κινδυνεύει η όρασή της.

Μέχρι χθες αργά το βράδυ αναζητούνταν ο ύποπτος, ο οποίος τελικά συνελήφθη, και πρόκειται για τον πρώην σύζυγο της άτυχης γυναίκας. Ο 50χρονος φέρεται να ομολόγησε ότι χρησιμοποίησε υδροχλωρικό οξύ, ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι είπε στους αστυνομικούς, πως είχαν οικονομικές διαφορές με την 49χρονη.

Οι Αρχές είχαν αποκλείσει εξ αρχής το ενδεχόμενο της απόπειρας ληστείας και είχαν επικεντρωθεί στο περιβάλλον της γυναίκας από την πρώτη στιγμή, με τις υποψίες να πέφτουν στον πρώην σύντροφό της. Η άνανδρη επίθεση έλαβε χώρα περίπου στις 4:00 τα ξημερώματα της Πέμπτης, όταν η 49χρονη πήγαινε στη δουλειά της. Φτάνοντας έξω από την πόρτα, δέχτηκε την επίθεση από τον 50χρονο, ο οποίος στη συνέχεια τράπηκε σε φυγή κι αναζητούνταν μέχρι της σύλληψής του.

Σήμερα το πρωί αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα για να του απαγγελθούν κατηγορίες κι ακολούθως θα οδηγηθεί σε τακτικό ανακριτή για να απολογηθεί.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA