Μενού
  • Α-
  • Α+

Πρωινό... beef έλαβε χώρα στο λιμάνι του Πειραιά ανάμεσα σε ρεπόρτερ τηλεοπτικών καναλιών. Από πλευράς ΕΡΤ, η Μαίρη Σκανδάλη βρισκόταν από νωρίς στον Πειραιά και ρωτούσε τους επιβάτες για τους προορισμούς τους και τις ημέρες διακοπών τους. Κάποια στιγμή έπεσε πάνω στην Τζένη Κρουσταλλακίδου, ρεπόρτερ του ANT1, η οποία έφευγε περιχαρής για διακοπές. Η δημοσιογράφος του ΑΝΤ1, συνοδευόταν από τη φίλη της και ρεπόρτερ του OPEN Ελευθερία Σπυράκη, ενώ λίγο πιο δίπλα βρισκόταν η έτερη ρεπόρτερ του ΑΝΤ1 Ελισάβετ Γεωργίου που έκανε το ίδιο ρεπορτάζ!

Η Μαίρη Σκανδάλη απευθυνόμενη στις συναδέλφους της, κατάλαβε ότι το συμβάν δεν θα περνούσε απαρατήρητο και τις ρώτησε «αν είστε φτιαγμένες, γιατί όλο και κάπου θα παίξει αυτό, εσένα σε βλέπω είσαι και βαμμένη για το ταξίδι» με την ρεπόρτερ του ΑΝΤ1 που αναχωρούσε για τις διακοπές της να της λέει «για σένα βάφτηκα» υπονοώντας πως ήξερε ότι θα... βγει στην τηλεόραση!

Στην αρχή της σύνδεσης, είχε κάνει «πέσιμο» στην Σκανδάλη λέγοντάς της, «βλέπεις τη γεμάτη βαλίτσα μου και ζηλεύεις Μαίρη;». Ο Δημήτρης Κοτταρίδης, που βρισκόταν στο στούντιο της ΕΡΤ φάνηκε να διασκεδάζει το... beef ανάμεσα στις συναδέλφους του κι όλο το σκηνικό ήταν μια... ευχάριστη ατμόσφαιρα!

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA