Μενού
  • Α-
  • Α+

Μια 28χρονη γυναίκα στο Βόλο μπήκε σε κατάστημα της περιοχής και ζήτησε ένα ρόφημα. Ωστόσο, όχι μόνο δεν πλήρωσε, αλλά επιτέθηκε και φραστικά στην υπάλληλο του καφέ. Δεν δίστασε δε να την φτύσει κι έφτασε μέχρι το σημείο της χειροδικίας. Από το μένος της, το οποίο άγνωστο πώς πυροδοτήθηκε, δεν γλίτωσε ούτε η ταμειακή μηχανή, στην οποία πέταξε νερό και τη βραχυκύκλωσε!

Στο κατάστημα υπήρχε και δεύτερη υπάλληλος, η οποία  προσπάθησε να προστατεύσει τη συνάδελφό της και να απομακρύνει τη δράστιδα, αλλά έγινε και αυτή στόχος. Η 28χρονη την έβρισε και τη χτύπησε στο πρόσωπο. Αμέσως μετά έκανε μεταβολή για να φύγει και βγαίνοντας από τα κατάστημα προσπάθησε να κλέψει δυο συσκευασίες ενεργειακών ποτών, αλλά χωρίς να τα καταφέρει.

Τα θύματα της επίθεσης ειδοποίησαν την Αστυνομία, έδωσαν περιγραφές της 28χρονης και λίγο αργότερα αστυνομικοί την εντόπισαν και την συνέλαβαν, αφού αναγνωρίστηκε από τις δυο γυναίκες. Σε βάρος της σχηματίστηκε δικογραφία για απειλή, πρόκληση σωματικής βλάβης, φθορά ξένης ιδιοκτησίας, κλοπή και εξύβριση.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA