Μενού
  • Α-
  • Α+

Μεταβολή θα παρουσιάσει ο καιρός τις επόμενες ημέρες με βροχές και καταιγίδες, σύμφωνα με τον Σάκη Αρναούτογλου. Σε ανάρτησή του στο Facebook ο Σάκης Αρναούτογλου ανέβασε χάρτες για τις τρεις επόμενες ημέρες, παρουσιάζοντας τις περιοχές όπου θα εκδηλωθούν έντονα φαινόμενα.

Διαβάστε ακόμηΚαιρός: Αυτές είναι οι οδηγίες της Πολιτικής Προστασίας για την κακοκαιρία που εξέδωσε η ΕΜΥ

Όπως υπογραμμίζει ο Σάκης Αρναούτογλου, ανήμερα του Δεκαπενταύγουστου ο καιρός θα βελτιωθεί στις περισσότερες περιοχές της χώρας.

Αναλυτικά η ανάρτηση του Σάκη Αρναούτογλου:

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΟΙ ΧΑΡΤΕΣ ΒΡΟΧΩΝ - ΚΑΤΑΙΓΙΔΩΝ ΑΠΟ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 12 ΕΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 14/8.

«Όσο πιο κοντά στις κιτρινοπορτακαλί αποχρώσεις βρίσκεται η περιοχή που σας ενδιαφέρει τόσο μεγαλύτερη η πιθανότητα αυτές να εκδηλωθούν κυρίως τις θερμές ώρες της ημέρας και όχι μόνο αλλά να είναι και ισχυρές, συνοδευόμενες κατά τόπους και από δυνατό άνεμο ή και απο χαλάζι!! Προς το ή πάνω στο πράσινο μικρότερη έως πολύ μικρότερη πιθανότητα (με πολύ πιο εξασθενημένα φαινόμενα) αλλά υπαρκτή... Ανήμερα του 15Αυγουστου ο καιρός θα βελτιωθεί στις περισσότερες περιοχές της χώρας».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA