Μενού
  • Α-
  • Α+

Ένα σκυλί κοιμάται στο πεζοδρόμιο χωρίς να ενοχλεί κανέναν και χωρίς να δείχνει την παραμικρή επιθετικότητα. Ξαφνικά μια ηλικιωμένη γυναίκα το πλησιάζει και εντελώς απρόκλητα του πετάει το «πι» με το οποίο περπατούσε! Το σκυλί, έντρομο, αφού βγάζει μια κραυγή πόνου απομακρύνεται από το σημείο τρομαγμένο. Το περιστατικό, που συνέβη την Κυριακή 7 Αυγούστου στη Χρυσαυγή του δήμου Λαγκαδά Θεσσαλονίκης, κατέγραψε σε βίντεο κάτοικος της περιοχής και μετά τη δημοσιοποίησή του προκλήθηκαν οργισμένες αντιδράσεις από πολίτες και οργανώσεις.

Σε βάρος της υποβλήθηκε μήνυση για την κακοποίηση του ζώου. Βάσει της μήνυσης που υποβλήθηκε, η 75χρονη φέρεται ότι πλησίασε αδέσποτο σκύλο που ήταν στο πεζοδρόμιο, του πέταξε το μπαστούνι της και ο σκύλος τράπηκε σε φυγή. Η 75χρονη δεν συνελήφθη καθώς παρήλθε το όριο του αυτόφωρου. Η δικογραφία που σχηματίστηκε μετά τη μήνυση, αναμένεται να διαβιβαστεί στον αρμόδιο εισαγγελέα.

Το ευχάριστο είναι ότι το σκυλάκι είναι καλά στην υγεία του και δεν φαίνεται να έχει τραυματιστεί από την επίθεση που δέχθηκε.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA