Μενού
  • Α-
  • Α+

Αρνείται πως απείλησε την 26χρονη σύντροφό του ο 36χρονος που καταδικάστηκε επειδή της έσπασε το δάχτυλο στον Βόλο. Η νεαρή τον κατήγγειλε υποστηρίζοντας ότι την απείλησε με κατσαβίδι μπροστά στο παιδί τους, ισχυρισμό που ο άνδρας αρνείται ενώ είπε πως η 26χρονη... έπαιζε μαζί του και της γύρισε το δάχτυλο, περιστατικό για το οποίο καταδικάστηκε από το δικαστήριο. Η νεαρή είχε καταγγείλει πως ο άνδρας της είπε πως θα έχει την τύχη των θυμάτων γυναικοκτονιών

Διαβάστε ακόμη: Βόλος: Σε ασφαλή χώρο η 26χρονη που την απείλησε με κατσαβίδι ο σύντροφός της

«Ακου να σου πω πως ξεκίνησε η ιστορία. Ξεκίνησε για έναν καφέ, όπως ξεκινούσε πάντοτε ο καβγάς, για έναν καφέ. Επειδή δεν της άφησα λεφτά. Το μόνο που έκανα, την τράβηξα αυτήν να ανοίξω την πόρτα. Με το που την τραβάω για να φύγει μου ρίχνει μια σφαλιάρα. Ηταν η πρώτη σφαλιάρα, με πιάνει από τον λαιμό. Εχω σημάδι τρεις μέρες που κοιμάμαι στον λαιμό και τσούζει από τον ιδρώτα. Μπαίνει μέσα στο σαλόνι, ανοίγει τα παράθυρα, ανοίγει παντζούρια και αρχίζει να φωνάζει “βοήθεια” και να ακούει η γειτονιά ότι εγώ τη δέρνω εκείνη την ώρα. Και το μόνο που της είπα είναι “μη φωνάζεις θα μας ακούσουν”. Αυτή το έκανε, δεν ξέρω τι έκανε και λέει “θα σε κάνω όπως οι άλλοι”» είπε ο 36χρονος στον ALPHA. 

«Δεν της είπα ότι θα έχει την τύχη άλλων γυναικών που δολοφονήθηκαν προς Θεού. Αυτά που βγήκε και είπε ότι ήταν το παιδί μπροστά, δεν ήταν μπροστά, ήταν στο δωμάτιο. Το κατσαβίδι αυτό δεν χρησιμοποιήθηκε ποτέ και ούτε ήταν η αιτία ότι θα σε σκοτώσω ότι την απείλησα. Καταδικάστηκα γιατί λέει ότι της έσπασα το δάχτυλο. Οπως... παίζαμε, καταλάθος ο αντίχειράς της μπήκε στην παλάμη μου και γύρισε. Δεν είναι σπασμένο, για να σπάσεις ένας δάχτυλο πρέπει να ουρλιάζεις τρεις εβδομάδες» ισχυρίστηκε ο άνδρας.

«Δεν την έχω απειλήσει ποτέ στη ζωή μου. Δεν έχω σηκώσει χέρι ποτέ στη ζωή μου. Δεν ξέρω τι θέλει να καταφέρει. Εμαθα ότι την πήγαν σε ίδρυμα με κακοποιημένες γυναίκες. Αυτή τη στιγμή θα σου πω αλήθεια, εγώ κοιμάμαι στα παγκάκια. Από εμένα δεν έχει να φοβηθεί τίποτα. Εχω πάρει την απόφασή μου: Αυτή τη ζωή της και εγώ τη ζωή μου», κατέληξε. 

Σε ασφαλή χώρο η 26χρονη 

Η γυναίκα απομακρύνθηκε από το σπίτι της έπειτα από πρωτοβουλία της υφυπουργού Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων Μαρίας Συρεγγέλα. Η 26χρονη μετά την απόφαση του δικαστηρίου να αφήσει ελεύθερο τον 36χρονο δήλωσε τρομοκρατημένη και τόνισε πως φοβάται για τη ζωή της αλλά και για του παιδιού της αναφέροντας πως ο σύντροφός της θα κάνει ξανά το ίδιο. 

Υπενθυμίζεται πως το Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο επέβαλε στον 36χρονο φυλάκιση ενός χρόνου και 2 μηνών με τριετή αναστολή με την ποινή να είναι εφέσιμη. Ο κατηγορούμενος άσκησε έφεση και αφέθηκε ελεύθερος. Μετά το τέλος της δίκης η 26χρονη ακούγοντας την απόφαση της έδρας ξέσπασε σε κλάματα και φώναζε «...ποιος θα με προστατεύσει εμένα τώρα που θα έρθει στο σπίτι μου και θα κάνει ξανά φασαρίες ή που μπορεί να με σκοτώσει;».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA