ΚΟΙΝΩΝΙΑ
13/08/2022 00:44

Πανσέληνος Αυγούστου: Μαγικές εικόνες από Ακρόπολη, Σούνιο και Ναύπλιο

Μαγικές εικόνες και μοναδικές στιγμές χάρισε για ακόμα μια χρόνια η Πανσέληνος του Αυγούστου – Το Φεγγάρι του Οξύρρυγχου, όπως επίσης είναι γνωστό, έλουσε με το φως του αρχαία μνημεία και ομόρφυνε τη νύχτα της Παρασκευής

Newsroom
Κείμενο: Newsroom
Πανσέληνος Αυγούστου: Μαγικές εικόνες από Ακρόπολη, Σούνιο και Ναύπλιο
Πηγή: eurokinissi
Ανάγνωση:

Πιθανότατα είναι η Πανσέληνος που κινητοποιεί τον περισσότερο κόσμο από οποιαδήποτε άλλη. Βοηθάει και ο καιρός, βέβαια αλλά η Πανσέληνος του Αυγούστου για μια ακόμα φορά έβγαλε τους ανθρώπους από τα σπίτια τους και τους έστειλε σε αρχαιολογικούς χώρους, παραλίες και βουνά προκειμένου να την θαυμάσουν. Οι εικόνες ήταν μαγικές. Οι στιγμές μοναδικές.

Όπως κάθε χρονιά επίκεντρο ήταν οι αρχαιολογικοί χώρου σε Ακρόπολη και Σούνιο. Πλήθος κόσμου βρέθηκε στα δυο αιώνια μνημεία και απόλαυσε την εντυπωσιακή Πανσέληνο του Αυγούστου η οποία είναι γνωστή και ως Φεγγάρι του Οξύρρυγχου, αφού έχει πάρει το όνομά του από τους ιθαγενείς κατοίκους της Αμερικής που τη συγκεκριμένη μέρα ψάρευαν το συγκεκριμένο ψάρι, γνωστό και ως μουρούνα.

Ο φακός των φωτογράφων του Πρακτορείου Eurokinissi αποθανάτισε μοναδικές εικόνες σε Ακρόπολη, Σούνιο, Ναύπλιο, Εύβοια και Κέρκυρα (Μπέλα Βίστα και Αγγελόκαστρο).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Google News
Ακολουθήστε το Reader στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.
# TAGS:
ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ ΦΕΓΓΑΡΙ ΑΚΡΟΠΟΛΗ ΣΟΥΝΙΟ
Newsroom
Κείμενο: Newsroom

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ