Μενού
  • Α-
  • Α+

Πιθανότατα είναι η Πανσέληνος που κινητοποιεί τον περισσότερο κόσμο από οποιαδήποτε άλλη. Βοηθάει και ο καιρός, βέβαια αλλά η Πανσέληνος του Αυγούστου για μια ακόμα φορά έβγαλε τους ανθρώπους από τα σπίτια τους και τους έστειλε σε αρχαιολογικούς χώρους, παραλίες και βουνά προκειμένου να την θαυμάσουν. Οι εικόνες ήταν μαγικές. Οι στιγμές μοναδικές.

Όπως κάθε χρονιά επίκεντρο ήταν οι αρχαιολογικοί χώρου σε Ακρόπολη και Σούνιο. Πλήθος κόσμου βρέθηκε στα δυο αιώνια μνημεία και απόλαυσε την εντυπωσιακή Πανσέληνο του Αυγούστου η οποία είναι γνωστή και ως Φεγγάρι του Οξύρρυγχου, αφού έχει πάρει το όνομά του από τους ιθαγενείς κατοίκους της Αμερικής που τη συγκεκριμένη μέρα ψάρευαν το συγκεκριμένο ψάρι, γνωστό και ως μουρούνα.

Ο φακός των φωτογράφων του Πρακτορείου Eurokinissi αποθανάτισε μοναδικές εικόνες σε Ακρόπολη, Σούνιο, Ναύπλιο, Εύβοια και Κέρκυρα (Μπέλα Βίστα και Αγγελόκαστρο).

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA