Μενού
  • Α-
  • Α+

Μετά τα χιλιάδες αρνητικά σχόλια αλλά κυρίως τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος της η ηλικιωμένη γυναίκα στον Λαγκαδά Θεσσαλονίκης που πέταξε το μπαστούνι της σε έναν σκύλο που κοιμόταν στη γειτονιά της, με συνέπεια το ζώο να φύγει ουρλιάζοντας, εμφανίστηκε χθες μετανιωμένη για την πράξη της.

«Το είδα που ήταν ξαπλωμένο, νόμιζα πως ήταν ξύπνιο και δεν έφευγε. Δεν ήθελα να το χτυπήσω, τι μου έκανε το ζώο για να το χτυπήσω; Ήθελα μόνο να το τρομάξω για να φύγει και να μπορώ να περπατήσω», είπε η ηλικιωμένη που μίλησε στον Alpha και πρόσθεσε:

 «Ο φόβος με έκανε να ρίξω το μπαστούνι στο σκυλί, για να μπορέσω να περπατήσω χωρίς να με δαγκώσει. Δεν κατάλαβα πως κοιμόταν, δεν βλέπω καλά και δεν ακούω. Έχω προβλήματα υγείας, έχω αστάθεια, δεν μπορώ να περπατήσω καλά. Γυρίζω το κεφάλι μου, χάνω των βηματισμό μου και πέφτω. Μόνο το πεζοδρόμιο έχω για να με βοηθάει».

Σε βάρος σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση του νόμου περί ευζωίας ζώων συντροφιάς, ενώ ισχυρίζεται πως το συγκεκριμένο περιστατικό ήταν ένα λάθος. «Είχα παλιά ζώο, τώρα δεν μπορώ να τα φροντίσω. Εδώ δεν μπορώ να βάλω νερό για εμένα, πώς θα το κάνω για ένα ζώο. Ποτέ δεν έχω ξαναπετάξει μπαστούνι σε σκύλο. Εδώ ο χώρος γέμιζε σκυλιά για 9 μήνες και δεν τα πείραζα ποτέ», είπε.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA