Μενού
  • Α-
  • Α+

Καλύτερη είναι σήμερα Κυριακή το πρωί η εικόνα από τη φωτιά στη Θάσο. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες από την Πυροσβεστική, η φωτιά που συνεχίζει να καίει σε πλαγιές στη Σκάλα Ποταμιάς έχει βελτιωμένη εικόνα. Ωστόσο, στην περιοχή παραμένουν ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις.

Πιο συγκεκριμένα, με το πρώτο φως της ημέρας επιχειρούν 5 ελικόπτερα και 4 αεροσκάφη. Στο έδαφος επιχειρούν 185 πυροσβέστες με 38 οχήματα και 15 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων.

126 φωτιές μέσα 24 ώρες

Κατά το τελευταίο 24ωρο, η Πυροσβεστική κλήθηκε να επέμβει σε συνολικά 126 πυρκαγιές.

The referenced media source is missing and needs to be re-embedded.

Υψηλός κίνδυνος φωτιάς και την Κυριακή, παραμονή Δεκαπενταύγουστου

Στο μεταξύ, υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς προβλέπεται και σήμερα Κυριακή σε διάφορες περιοχές της χώρας. Σύμφωνα με το Χάρτη Πρόβλεψης Κινδύνου Πυρκαγιάς που εκδίδει η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας του Υπουργείου Κλιματικής Κρίσης & Πολιτικής Προστασίας (www.civilprotection.gr), για την Κυριακή 14 Αυγούστου 2022, προβλέπεται υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς (κατηγορία κινδύνου 3) για τις εξής περιοχές: Αττική, Κύθηρα, Κορινθία, Λακωνία, Δωδεκάνησα, Χανιά και Ρέθυμνο.

The referenced media source is missing and needs to be re-embedded.
Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA