ΚΟΙΝΩΝΙΑ
15/08/2022 08:27

Δεκαπενταύγουστος: Αδεια πόλη η Αθήνα - 190.000 αυτοκίνητα έφυγαν από την Αττική

Εν όψει του τριημέρου του Δεκαπενταύγουστου πέρασαν από τα διόδια της Ελευσίνας και των Αφιδνών σχεδόν 190.000 αυτοκίνητα κάνοντας την Αθήνα να μοιάζει με «έρημη» πόλη με άδειους δρόμους

Newsroom
Κείμενο: Newsroom
Δεκαπενταύγουστος: Αδεια πόλη η Αθήνα - 190.000 αυτοκίνητα έφυγαν από την Αττική
(Πηγή: eurokinissi)
Ανάγνωση:

Εικόνα... έρημης πόλης έχει και φέτος τον Δεκαπενταύγουστο η Αθήνα καθώς πέρα από το τριήμερο καθώς η μεγάλη γιορτή της Ορθοδοξίας και αργία, φέτος είναι Δευτέρα, κορυφώνεται και το κύμα των αδειούχων του Αυγούστου. Χιλιάδες κάτοικοι από τα μεγάλα αστικά κέντρα έχουν αποχωρήσει από τις πόλεις επιλέγοντας να περάσουν λίγες ημέρες σε προορισμούς κοντά στη θάλασσα.

Διαβάστε ακόμη: Πώς αμείβονται όσοι εργάζονται τον Δεκαπενταύγουστο

Είναι χαρακτηριστικό πως το διήμερο 12 και 13 Αυγούστου, την Παρασκευή και το Σάββατο, όπου αποχώρησαν πολλοί και για το τριήμερο, μόνο από τα διόδια της Ελευσίνας και των Αφιδνών πέρασαν με προορισμό εκτός Αττικής περί τα 190.000 αυτοκίνητα, περίπου 50.000 περισσότερα σε σχέση με πέρυσι. Σε αυτούς τους αριθμούς θα πρέπει να προστεθούν και όλοι εκείνοι που έχουν φύγει από τις πόλεις με άλλα μέσα, όπως το τραίνο, το καράβι ή ακόμη και τα αεροπλάνα, πηγαίνοντας στους προορισμούς που έχουν επιλέξει.

Video Loading...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Google News
Ακολουθήστε το Reader στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.
# TAGS:
ΔΕΚΑΠΕΝΤΑΥΓΟΥΣΤΟΣ ΑΘΗΝΑ ΔΙΟΔΙΑ
Newsroom
Κείμενο: Newsroom

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ