Μενού
  • Α-
  • Α+

Το σήμα των Γκρίζων Λύκων φέρεται να έκανε μια κοπέλα μπροστά στην κάμερα του ΣΚΑΪ την παραμονή του Δεκαπενταύγουστου από τα σκαλιά της Παναγίας στην Τήνο. Συγκεκριμένα, την ώρα που η δημοσιογράφος του τηλεοπτικού σταθμού, Μαρία Βούσουλα, ενημέρωνε τους τηλεθεατές για το πλήθος κόσμου που κατέκλυσε το νησί για την γιορτή του Δεκαπενταύγουστου, μια κοπέλα πλησίασε την κάμερα, έκανε το σήμα των Γκρίζων Λύκων και απείλησε πως θα υπάρξει... μαχαιριά. Η κοπέλα, όπως μπορείτε να δείτε στο βίντεο (00:27 έως 00:32), έκανε την κίνηση παραπάνω από μία φορά...

The referenced media source is missing and needs to be re-embedded.

Και όλα αυτά την ώρα που η υπερεθνικιστική τουρκική οργάνωση κόβει ξανά το Αιγαίο στη μέση με νέο προκλητικό χάρτη. Στον χάρτη που ανάρτησε στο Twitter, ο καθηγητής Τουργκούτ Τοκ διακρίνεται πως είναι τουρκικά σχεδόν όλα τα νησιά του Αιγαίου, η Κρήτη και η Κύπρος. Στη λεζάντα γράφει: «Ίσως αύριο, ίσως κοντά στο αύριο…». Γράφει ακόμα ότι «άλλοι χαράσσουν τον χάρτη αυτών που ζητάνε πρώτα άδεια», σε έναν σαφέστατο υπαινιγμό ότι η κυβέρνηση δεν κάνει τη δουλειά της όπως πρέπει γιατί ζητεί άδειες, άρα, όσο ζητεί άδειες άλλοι θα φτιάξουν τον χάρτη που επιθυμεί.

The referenced media source is missing and needs to be re-embedded.

Οι Γκρίζοι Λύκοι  είναι μια τουρκική υπερεθνικιστική, παραστρατιωτική, ακροδεξιά οργάνωση, που πρωτοεμφανίστηκε στις αρχές της δεκαετίας του 1970 με σκοπό να πολεμήσει τον κομμουνισμό και τους φιλελεύθερους θεσμούς. Σύμφωνα με εκτιμήσεις του 1983 η οργάνωση απαρτιζόταν από περίπου 18.000 μέλη τόσο στην Τουρκία όσο και στην Ευρώπη. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA