Μενού
  • Α-
  • Α+

Οριοθετήθηκε η φωτιά ξέσπασε το μεσημέρι της Δευτέρας στην Αργολίδα και συγκεκριμένα στα Πυργιώτικα Ναυπλίου σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.  Παράλληλα, σύμφωνα με την ενημέρωση από την Πυροσβεστική, το τελευταίο 24ωρο ξέσπασαν 51 δασικές πυρκαγιές, οι περισσότερες από τις οποίες αντιμετωπίστηκαν άμεσα, στο αρχικό τους στάδιο. Την ίδια στιγμή τα κατά τόπους ανακριτικά γραφεία, καθώς και Κλιμάκια της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού (Δ.Α.Ε.Ε.) διερευνούν τα αίτια εκδήλωσης των πυρκαγιών.

Ειδικότερα στο σημείο επιχείρησαν 57 πυροσβέστες με τρεις ομάδες πεζοπόρων τμημάτων, στις οποίες συμμετείχαν και 14 Νορβηγοί πυροσβέστες, καθώς και 12 οχήματα. Επίσης, από αέρος πραγματοποιήθηκαν συνεχείς ρίψεις νερού τέσσερα πυροσβεστικά αεροπλάνα και ένα ελικόπτερο. Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, το μέτωπο της φωτιάς βρέθηκε κοντά σε κατοικημένες περιοχές, αλλά μέχρι δεν κατάφερε να τις απειλήσει. Το ξενοδοχείο που εκκενώθηκε προληπτικά, σώθηκε χωρίς να υποστεί υλικές ζημιές. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA