Μενού
  • Α-
  • Α+

Την πόρτα του ανακριτή θα περάσει σήμερα το μεσημέρι, στις 12μ., ο πρώην παίκτης ριάλιτι που το περασμένο Σάββατο «μπούκαρε» στο Εφετείο έχοντας στο αυτοκίνητό του 1,2 εκατ. ευρώ και μετά τη σύλληψή του διατάχθηκε η νοσηλεία του στην ψυχιατρική κλινική στο Δαφνί. Σήμερα θα προσπαθήσει να δικαιολογήσει πως βρέθηκε στην κατοχή του ένα τόσο μεγάλο ποσό, καθώς μέρα από τα 1,2 εκατ., οι έρευνες στο σπίτι του έφεραν στο φως ακόμη 300 χιλ. ευρώ.

Διαβάστε ακόμη: Παίκτης ριάλιτι: Ερωτικά ραντεβού και ναρκωτικά πίσω από το 1,5 εκατομμύριο ευρώ;

Ο ίδιος, μέσω του δικηγόρου του επιμένει πως είναι όλα από νόμιμες δραστηριότητες. Συγκεκριμένα, όπως επανέλαβε ο συνήγορός του Αλέξανδρος Παπαϊωαννίδης, μιλώντας στο OPEN «το μεγαλύτερο μέρος δικαιολογείται και είναι νόμιμο. Είναι οικογενειακή περιουσία ενώ υπάρχουν έγγραφα και αποδείξεις». Παράλληλα όμως θα πρέπει να δικαιολογηθεί και το υπόλοιπο ποσό με τις αστυνομικές αρχές να αναζητούν από την πρώτη στιγμή τη διαδρομή των χρημάτων.

Ο συλληφθέντας, είναι χρόνια χρήστης ναρκωτικών ενώ και κατά την «εισβολή» του στο Εφετείο ήταν υπό την επήρεια ουσιών. Μάλιστα η ποσότητα ναρκωτικών που βρέθηκε στην κατοχή του, είναι σύμφωνα με την πλευρά του, για προσωπική χρήση.  Ωστόσο, ο ίδιος, αν και δεν ήταν σε καλή κατάσταση, όταν ρωτήθηκε για πολλοστή φορά από τους αστυνομικούς για την προέλευση των χρημάτων, φέρεται να εξομολογήθηκε πως τα χρήματα προέρχονται τόσο από ναρκωτικά όσο και από... ερωτικά ραντεβού επί πληρωμή (στα οποία γίνονταν και χρήση ναρκωτικών)!

«Ζητάω συγγνώμη, ας με συγχωρέσει ο Θεός»

«Μόνο  ο Θεός μπορεί να με συγχωρέσει. Θέλω να προστατεύσω την οικογένεια μου. Ζητώ συγνώμη από όλους» ήταν να λόγια του 34χρονου πρώην παίκτη ριάλιτι -στο Star- μέσα από το δωμάτιο του ψυχιατρικού καταστήματος όπου νοσηλεύεται. Είναι σε σύγχυση και σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση για αυτό οι γιατροί παρακολουθούν στενά την πορεία της υγείας τους. 

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA