Μενού
  • Α-
  • Α+

Στα χέρια των Αρχών έπεσε μετά από έρευνα της αστυνομίας, η γυναίκα που, επιχείρησε να αρπάξει ένα 2χρονο αγόρι μέσα από το αυτοκίνητο στο κέντρο της Αθήνας, στο Κουκάκι. Η θεία του παιδιού με την οποία βρισκόταν το παιδί, αναγνώρισε τη γυναίκα που νωρίτερα είχε προσπαθήσει να πάρει το αγοράκι, και το υπέδειξε στους αστυνομικούς.

Διαβάστε ακόμη: Αθήνα: Καταγγελία για απόπειρα αρπαγής 2χρονου παιδιού μέσα από αυτοκίνητο

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά οι αστυνομικοί μπήκαν στο σπίτι, παρότι η ίδια δεν άνοιγε, και κατάφεραν να τη συλλάβουν. Πρόκειται για μια γυναίκα 54 ετών που σύμφωνα με την ΕΡΤ είχε νοσηλευτεί τουλάχιστον τέσσερις φορές στο παρελθόν λόγω ψυχολογικών προβλημάτων ενώ κατά το παρελθόν φέρεται να είχε συλληφθεί και πάλι. 

Ολα συνέβησαν το μεσημέρι της Παρασκευής στην οδό Μεϊντάνη, στο κέντρο της Αθήνας, όταν η φερόμενη ως δράστρια πλησίασε το αυτοκίνητο, άνοιξε την πόρτα και προσπάθησε να αρπάξει το παιδί. Η 38χρονη θεία του έβαλε τις φωνές με αποτέλεσμα να κινητοποιηθούν οι περαστικοί αλλά και να απομακρυνθεί η γυναίκα δίχως να πειράξει το 2χρονο αγοράκι.

Μάρτυρες ενημέρωσαν την αστυνομία για τα χαρακτηριστικά της γυναίκας ενώ στη συνέχεια την αναγνώρισε και η θεία, με τους αστυνομικούς να φτάνουν στο σπίτι της που βρισκόταν πολύ κοντά στο σημείο.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA