Μενού
  • Α-
  • Α+

Προφυλακίστηκε μετά την απολογία του ο πρώην παίκτης ριάλιτι για την κοκαΐνη και το 1,5 εκατ. ευρώ που βρέθηκαν στο αυτοκίνητό του το Σάββατο, όταν εισέβαλε με αυτό στο Εφετείο. Ο ίδιος κατέθεσε υπόμνημα στον 9ο τακτικό ανακριτή, εξηγώντας τους βασικούς λόγους για τους οποίους προέβη στην εν λόγω ενέργεια. «Ήθελα να σώσω την οικογένειά μου και την ίδια μου την ζωή» είπε μεταξύ άλλων ο 34χρονος, ενώ διευκρίνισε πως ουδέποτε είχε σχέση με διακίνηση ναρκωτικών και πως τα συγκεκριμένα που βρέθηκαν στο αυτοκίνητο τα είχε προμηθευτεί εδώ και αρκετό καιρό. 

Διαβάστε ακόμη: Παίκτης ριάλιτι: Προφυλακιστέος στο ψυχιατρείο Κορυδαλλού ο 34χρονος που «μπούκαρε» στο Εφετείο

Αναλυτικά, ανέφερε: «Θα ήθελα να δηλώσω ότι είμαι εξαρτημένος χρήστης ναρκωτικών ουσιών και συγκεκριμένα πολυτοξικομανής, δίχως να έχω την ικανότητα να αποβάλλω την έλξη των ναρκωτικών ουσιών από μόνος μου. Τα τελευταία χρόνια, δυστυχώς ο εθισμός μου στις ναρκωτικές ουσίες ήταν τόσο έντονος, όπου πραγματικά η παράδοσή μου στις αρμόδιες Αρχές και επί της ουσίας η επίκλησή μου για βοήθεια ήταν μονόδρομος, προκειμένου να σώσω την οικογένειά μου και την ίδια μου την ζωή. Όλα τα ναρκωτικά που παρέδωσα στις αστυνομικές Αρχές τα είχα προμηθευτεί εδώ και αρκετό καιρό.

Για την ημέρα που εισέβαλε στο εφετείο, τόνισε: «Ήδη κατά τη στιγμή παράδοσής μου βρισκόμουν σε πλήρη σύγχυση υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών. Όλες τις ναρκωτικές ουσίες που κατείχα, τις παρέδωσα αμέσως στον ειδικό φρουρό, δίχως κανέναν δισταγμό και ζήτησα την βοήθειά του. Όλα τα στοιχεία της δικογραφίας αποδεικνύουν ότι ουδέποτε υπήρξε στο παρελθόν μέχρι και σήμερα η οποιαδήποτε εμπλοκή μου με διακίνηση ναρκωτικών ουσιών και ουδέποτε επέδειξα παραβατική συμπεριφορά». 

«Θέλω να πάω φυλακή» είπε στον ειδικό φρουρό που τον συνέλαβε

Ο ειδικός φρουρός που τον συνέλαβε μιλώντας στον ALPHA, περιέγραψε πώς ακριβώς συνέβη το περιστατικό και τι τού είπε ο 33χρονος. «Εκτελούσα διατεταγμένη υπηρεσία σκοπού στον χώρο στάθμευσης του Εφετείου Αθηνών. Στις 08.40 εισήλθε στον χώρο στάθμευσης του Εφετείου λευκό αυτοκίνητο χωρίς να σταματήσει στο σήμα που έκανα για τον τυπικό έλεγχο προ της εισόδου του. Αφού εισήλθε, στάθμευσε κανονικά και κατέβηκε από το αυτοκίνητο ένας άνδρας μελαχρινός, μετρίου αναστήματος ο οποίος με πλησίασε και μου είπε ότι θέλει να πάει στη φυλακή», τόνισε ο ειδικός φρουρός και συνέχισε:

«Αμέσως τον ρώτησα για ποιο λόγο θέλει να μπει φυλακή και μου απάντησε ότι δεν είναι καλά και θέλει να πάει φυλακή. Όταν τον ρώτησα η γυναίκα του πού είναι μου είπε ότι δεν έχει κάποια σχέση και έχει ναρκωτικά μαζί του. Καθ’ όλη την επικοινωνία μας ήταν ήρεμος και κατευθυνθήκαμε προς το όχημά του, στο οποίο είχε εντός αρκετά πράγματα». Σύμφωνα με όσα δήλωσε ο ειδικός φρουρός, «στον έλεγχο που έκανα στο όχημα με συνδρομή της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. διαπιστώσαμε ότι υπήρχε ένα αρκετά μεγάλο χρηματικό ποσό σε χαρτονομίσματα καθώς και ποσότητες ναρκωτικών ουσιών. Αμέσως ενημέρωσα τον επόπτη της υπηρεσίας και κατέφτασε στο σημείο πλήρωμα της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών που επιλήφθησαν για τα περαιτέρω».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA