Μενού
  • Α-
  • Α+

Συνελήφθη 36χρονη μητέρα στο Ηράκλειο Κρήτης επειδή έθεσε τη ζωή των τριών παιδιών της σε κίνδυνο. Η γυναίκα με καταγωγή από τη Λετονία αποφάσισε να οδηγήσει έχοντας καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ. Ο 12χρονος γιος της βλέποντας τη συμπεριφορά της μητέρας του ανησύχησε και κάλεσε τον πατέρα του και στη συνέχεια ενημερώθηκε η αστυνομία. 

Διαβάστε ακόμη: Κρήτη: Συνελήφθη 45χρονος για απόπειρα βιασμού φίλης του

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του Cretalive.gr, η μητέρα ήταν εμφανώς μεθυσμένη ενώ οδηγούσε και ο 12χρονος τηλεφώνησε στον πατέρα του. Η 36χρονη φέρεται να κατανάλωσε το αλκοόλ σε ταβέρνα στην περιοχή των Αρχανών, ανήμερα του Δεκαπενταύγουστου, και στην συνέχεια, έβαλε τα τρία παιδιά στο αυτοκίνητο για να επιστρέψουν στο Ηράκλειο, όπου και διαμένουν. Ο 12χρονος αντιλήφθηκε ότι κάτι δεν πάει καλά και ενημέρωσε τηλεφωνικά τον πατέρα του, ο οποίος βρίσκεται εκτός Κρήτης.

Παράλληλα όμως, η επικίνδυνη οδήγηση της γυναίκα είχε γίνει αντιληπτή και από πολίτες, που ειδοποίησαν σχετικά την αστυνομία. Τελικά, ευτυχώς χωρίς να συμβεί κάποιο ατύχημα, το όχημα εντοπίστηκε και οι αστυνομικοί συνέλαβαν την μητέρα, η οποία θα οδηγηθεί στην δικαιοσύνη.  Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, τα παιδιά παρέλαβε ο πατέρας.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA