Μενού
  • Α-
  • Α+

Απίστευτο περιστατικό διέπραξε ένας άνδρας στην παραλία της Βάρκιζας. Ο συγκεκριμένος έκλεψε την εξωλέμβια μηχανή από το ναυαγοσωστικό σκάφος, την ώρα που η ναυαγοσώστρια είχε απομακρυνθεί από τον πύργο της ώστε να παρευρεθεί στο πλευρό κάποιου που χρειαζόταν τη βοήθεια της.

Διαβάστε ακόμη: Ιεράπετρα: Άνδρας απειλεί να πέσει με το αυτοκίνητο του σε γκρεμό

«Πήρα σήμα από συνάδελφό μου, να του πάω μια μπουκάλα οξυγόνου που του είχε τελειώσει», είπε η Ισιδώρα, η ναυαγοσώστρια στην κάμερα του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Alpha και συμπλήρωσε: «Πήρα τη μπουκάλα και την πήγα, πιο κει. Όταν επέστρεψα μου είπε ένας κύριος, πως κάποιος μου πήρε την εξωλέμβια μηχανή από το ναυαγοσωστικό σκάφος».

Στη συνέχεια η Ισιδώρα είπε πως: «ήταν και σοκ, αλλά και με απογοήτευσε, γιατί αν χρειαστεί να μπω μέσα στη θάλασσα με το σκάφος, δεν μπορώ γιατί δεν έχω μηχανή». Όσο για το αν την παρακολουθούσε, η ναυαγοσώστρια απάντησε: «Η αλήθεια είναι πως τον είχαμε ξαναδεί σε αυτή την παραλία. Και οι συνάδελφοί μου τον είχαν ξαναδεί. Δεν ήταν η πρώτη φορά».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA