Μενού
  • Α-
  • Α+

Μία «γέφυρα ζωής» στήθηκε το απόγευμα για ένα αγοράκι 3,5 ετών στη Θεσσαλονίκη. Στις 5.15 το απόγευμα οι γονείς του παιδιού ειδοποίησαν την αστυνομία και το ΕΚΑΒ και μέσα σε λίγα λεπτά της ώρας, μετέβησαν σε διαμέρισμα στην Καλαμαριά όπου αγοράκι είχε καταπιεί το λουρί ενός ρολογιού, το πλήρωμα περιπολικού, μοτοσυκλετιστές της ομάδας ΔΙΑΣ και διασώστες ασθενοφόρου από το «Χαμόγελο του Παιδιού». Όταν έφτασαν οι διασώστες ο πατέρας του παιδιού με αγωνιώδεις προσπάθειες είχε καταφέρει να βγάλει το λουράκι, αλλά το οξυγόνο του μικρού είχε πέσει.

Άμεση ήταν η κινητοποίηση των μοτοσυκλετιστών αστυνομικών και του περιπολικού που άνοιξαν το δρόμο στο ασθενοφόρο για να μεταφερθεί το παιδί στο νοσοκομείο «Γεννηματάς». Σε ανάρτησή του στο twitter το «Χαμόγελο του Παιδιού» αναφέρει για το περιστατικό:

The referenced media source is missing and needs to be re-embedded.

«Μόλις σώθηκε μια ψυχούλα 3,5 ετών που κατάπιε ξένο σώμα…συγχαρητήρια στην αστυνομία που μας άνοιγε τους δρόμους...συγχαρητήρια στους διασώστες μας Παναγιώτη και Γιώργο, πλήρωμα της μονάδας μας της Θεσσαλονίκης που πήρε εντολή από το ΕΚΑΒ…συγχαρητήρια στους γιατρούς του νοσοκομείου...μια αλυσίδα ζωής».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA