Μενού
  • Α-
  • Α+

Ζευγάρι εκδικήθηκε μια γυναίκα στην Ιθάκη, επειδή διέκοψε τις ερωτικές περιπτύξεις του. Οπως κατήγγειλε επωνύμως στο flamis.gr, η Βιβή Παξινού, ένα ζευγάρι προκάλεσε ζημιές στο μηχανάκι της για έναν λόγο που δεν θα περίμενε κανείς... Το ζευγάρι ερωτοτροπούσε κάτω από το σπίτι της και εκείνη δεν μπορούσε να τους ακούει.  Πριν από λίγες ημέρες η Βιβή Παξινού κοιμόταν στο εξοχικό της στην Ιθάκη αλλά ξύπνησε από τις φωνές ενός ζευγαριού που ερωτοτροπούσε κάτω από το σπίτι της. Η γυναίκα βγήκε στο μπαλκόνι και τους ζήτησε να απομακρυνθούν, όμως εκείνοι πήγαν μόνο λίγα μέτρα παρακάτω, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να κοιμηθεί. 

Η γυναίκα άρχισε να φωνάζει και τους είπε πως αν δεν φύγουν, θα καλέσει την Αστυνομία. Τότε το ζευγάρι έφυγε αλλά το πρωί η Βιβή Παξινού είδε ότι κάποιος είχε κάνει ζημιά στο μηχανάκι της.  Η ίδια αναφέρει ότι το χάραξαν, έσπασαν τους καθρέπτες και προκάλεσαν ζημιά στο καντράν. Κάποιος από τη γειτονιά είδε αυτούς που έκαναν τη ζημιά αλλά δεν πρόλαβε να αντιδράσει. από τις περιγραφές η Βιβή Παξινού κατάλαβε ότι επρόκειτο για το ζευγάρι... 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA