Μενού
  • Α-
  • Α+

Θρήνος στο Ηράκλειο της Κρήτης με τον θάνατο ενός 51χρονου οδηγού, που έχασε τη ζωή του στην άσφαλτο με τον πιο αδιανόητο τρόπο. Την ώρα που είχε σταματήσει με το μηχανάκι του σε φανάρι, περιμένοντας να ανάψει το «πράσινο» καταπλακώθηκε από ένα τεράστιο δέντρο το οποίο βρισκόταν στο απέναντι πεζοδρόμιο, και το οποίο χρόνια τώρα είχε πάρει κλίση. Το δυστύχημα σημειώθηκε το απόγευμα της Πέμπτης σε ένα από τους πιο κεντρικούς δρόμους, μπροστά σε δεκάδες περαστικούς , οι οποίοι αδυνατούσαν να πιστέψουν αυτό που έβλεπαν.

Μάλιστα σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες που επικαλείται το neakriti.gr ο άτυχος άνδρας σταμάτησε βλέποντας το επίμαχο φανάρι να γίνεται «πορτοκαλί». Εάν, δηλαδή, ο αδικοχαμένος δικυκλιστής είχε «παραβεί» τον νομό και είχε περάσει με «πορτοκαλί», σήμερα θα ήταν ζωντανός. Ο 51χρονος, σύμφωνα με τα τοπικά Μέσα ήταν μαραγκός στο επάγγελμα και πατέρας τριών παιδιών. 

Οπως ανέφερε αυτόπτης μάρτυρας, «έσπασε και το κράνος» του 51χρονου. Άλλος αυτόπτης μάρτυρας δήλωσε ότι «ο άνθρωπος έμεινε ακαριαία. Πήγαμε κοντά του κι ήταν παγωμένος!». «Ακούσαμε το “κρακ” κι είδαμε τον άνθρωπο να είναι ένα με το πάτωμα! Το δέντρο δεν έπρεπε να υπήρχε σ’ αυτό το σημείο», δήλωσε νεαρός που βρισκόταν μπροστά στο περιστατικό.

Στο μεταξύ, ο αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας κ. Μαρίνος Παττακός, αφού εξέφρασε τα συλλυπητήριά του για τον χαμό του 51χρονου, δήλωσε, μεταξύ άλλων, ότι «σε όλα τα χρόνια που ηγούμαι του Συντονισμού της Πολιτικής Προστασίας, το θεωρώ πρωτόγνωρο και απρόβλεπτο συμβάν. Για τα αίτια θα μιλήσουν οι αρμόδιες υπηρεσίες, οι οποίες θα ασχοληθούν με το θέμα. Μια τέτοια πτώση οφείλεται στην εκρίζωση του δέντρου και όχι σε σπάσιμο κλαδιών, όπως μπορεί να συμβεί τον χειμώνα από θυελλώδεις ανέμους, χιονοπτώσεις κ.λπ. Ένα δέντρο ξαφνικά εκριζώθηκε».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA