Μενού
  • Α-
  • Α+

Στη Μύκονο βρέθηκε πριν από λίγες ημέρες το πολυτελές γιοτ Alaiya, το οποίο ανήκει στον 70χρονο Ινδό επιχειρηματία, Lakshmi Mittal, με την τιμή του να υπολογίζεται στα 300 εκατομμύρια ευρώ.  Ο φακός του Mykonos Live TV «συνέλαβε» το Alaiya, το οποίο ναυπηγήθηκε το 2019 στη Γερμανία, έχει μήκος 111 μέτρα και στη μυτερή του πλώρη προσγειώνονται ελικόπτερα, αφού διαθέτει ελικοδρόμιο. Διαθέτει έξι καταστρώματα και μπορεί να φιλοξενήσει 18 επισκέπτες σε εννέα σουίτες και να μεταφέρει έως 38 μέλη πληρώματος. 

Διαβάστε ακόμη: Κλήρωση Τζόκερ 18 Αυγούστου 2022: Ποιοι είναι οι τυχεροί αριθμοί που χαρίζουν 7.000.000 ευρώ

https://mykonoslive.tv/external/player/index.php?video=1660203227

Το 2019 στο Yacht Show του Μονακό απέσπασε το πρώτο βραβείο στην κατηγορία Interior Design και στο εσωτερικό του ξεχωρίζουν οι δύο πολυτελείς σκάλες που οδηγούν στο κεντρικό σαλόνι. Το Alaiya διαθέτει ακόμα πισίνα, beach club, σινεμά, σπα με σάουνα, γυμναστήριο και ειδική αίθουσα για τσάι. Είναι το 51ο μεγαλύτερο γιοτ στον κόσμο με υπηρεσιακή ταχύτητα στους 13 κόμβους, ενώ η μέγιστη ταχύτητά του είναι 18 κόμβοι

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA