Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο απερχόμενος πρωθυπουργός της Βρετανίας, Μπόρις Τζόνσον, συνεχίζει τις διακοπές του στην Εύβοια και γευμάτισε σε εστιατόριο με θαλασσινά. Μάλιστα, υπήρξε αρκετά γενναιόδωρος με το φιλοδώρημα που άφησε στο μαγαζί. Ο Τζόνσον, που συνοδευόταν από τη γυναίκα του, Κάρι, και τα δύο παιδιά τους, γευμάτισε στο εστιατόριο «Agalma Seaside Restaurant», ενώ στο τραπέζι τους βρέθηκαν και άλλοι φίλοι της οικογένειας.

Διαβάστε ακόμη: Κάρυστος: Σε ταβέρνα στο Γιαννίτσι γευμάτισε ο Μπόρις Τζόνσον

Δύο Ουκρανοί εργαζόμενοι του εστιατορίου ζήτησαν από τον Βρετανό πρωθυπουργό να βγουν φωτογραφία μαζί του κι εκείνος δέχθηκε ευγενικά, όπως αναφέρει η Daily Mail. Ο Αλέξανδρος Φράγκος, ιδιοκτήτης του εστιατορίου, δήλωσε πως άφησε 50 ευρώ φιλοδώρημα: «Γνώριζα ότι ο Μπόρις και η οικογένειά του κάνουν τις διακοπές τους στην περιοχή, καθώς είναι θέμα συζήτησης για τους κατοίκους ολόκληρη την εβδομάδα. Την Πέμπτη λάβαμε ένα τηλεφώνημα και μάθαμε πως θα παρευρίσκονταν για δείπνο. Για να είμαι ειλικρινής, δεν ήξερα τι να περιμένω, αλλά ήταν πολύ ευγενικός. Μίλησε σε όλο το προσωπικό και άφησε ακόμη και 50 ευρώ φιλοδώρημα, κάτι που τους χαροποίησε όλους». 

Μπόρις Τζόνσον: Η συνάντηση με τον Κώστα Μυλωνά 

Την Πέμπτη ο Κώστας Μυλωνάς είχε μια τυχαία συνάντηση με τον Μπόρις Τζόνσον στην Κάρυστο και ανέβασε μια φωτογραφία στο Instagram με τον Μπόρις Τζόνσον. Στη φωτογραφία δίνουν τα χέρια και ο Κώστας Μυλωνάς σχολιάζει «απλός άνθρωπος, ήπιαμε τα ουζάκια μας».

https://www.instagram.com/p/ChYAKNmI3sv/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading
Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA