Μενού
  • Α-
  • Α+

Ενα νέο επεισόδιο έμφυλης βίας έλαβε χώρα στη Θεσσαλονίκη. Αγρια επίθεση από τον 22χρονο σύντροφό της δέχτηκε 18χρονη κατά τη διάρκεια καβγά και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο. Η κοπέλα ενημέρωσε τους γονείς της και κατέθεσαν μήνυση εις βάρος του θύτη ο οποίος συνελήφθη.

Διαβάστε ακόμη: Κρήτη: «30 χρόνια μαζί και σε έχασα» - Συγκλονίζει η χήρα του 51χρονου που καταπλακώθηκε από δέντρο

Σύμφωνα με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του STAR, τα χτυπήματα του 22χρονου ήταν βίαια με αποτέλεσμα η νεαρή να μεταφερθεί στο νοσοκομείο όπου και παρέμεινε για κάποιες ώρες, κατόπιν αιτήματος των γιατρών που της ζήτησαν να την παρακολουθήσουν. Για το συμβάν υποβλήθηκε μήνυση και πριν από δυο ημέρες ο νταής νεαρός οδηγήθηκε στο αυτόφωρο, όπου η δίκη του πήρε αναβολή για τις 31 Αυγούστου.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο δράστης σηκώνει χέρι στη νεαρή γυναίκα. Για την ακρίβεια είναι η τρίτη φορά μέσα σε διάστημα 6 μηνών. Κάθε φορά που την χτυπούσε ζητούσε συγγνώμη, αλλά μετά από λίγο γινόταν και πάλι επεισόδιο με αφορμή κάποιο καβγά. Η 18χρονη έχει δίπλα της τους γονείς της, που - όπως λένε - θέλουν την παραδειγματική τιμωρία του δράστη γι’ αυτό και προχώρησαν σε μήνυση εναντίον του. Το θύμα είναι σε άσχημη κατάσταση και προσπαθεί να συνέλθει από τα σωματικά, αλλά και ψυχικά, τραύματα.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA