Μενού
  • Α-
  • Α+

Παρ' ολίγον τραγωδία στο Ηράκλειο, όταν αργά το βράδυ της Παρασκευής ένας 60χρονος πυροβόλησε και τραυμάτισε σοβαρά με καραμπίνα έναν 43χρονο που νοσηλεύεται με τραύματα στο κεφάλι και στον θώρακα. Ο θύτης συνελήφθη, καθώς έπειτα από ανθρωποκυνηγητό μιας και αποχώρησε άμεσα από τον τόπο του περιστατικού, έπεσε στα χέρια της αστυνομίας λίγο μετά τις 23:00.

Διαβάστε ακόμη: Ηράκλειο: Παρέμβαση εισαγγελέα για τον θάνατο του μοτοσικλετιστή από δέντρο - Σοκάρει το βίντεο από το δυστύχημα

Το αιματηρό περιστατικό συνέβη στην περιοχή της Φοινικιάς Ηρακλείου λίγο μετά τις 9 το βράδυ και όπως ανέφεραν στο neakriti αυτόπτες μάρτυρες o τραυματίας «ζει από τύχη» ενώ ο φερόμενος ως δράστης φέρεται να έστρεψε το όπλο του και προς έναν ακόμη, δίχως ωστόσο να πυροβολήσει. Θύμα και θύτης, φαίνεται να είχαν διαφορές, μάλιστα πληροφορίες θέλουν πριν από περίπου ένα μήνα να διαπληκτίστηκαν και πάλι. 

Ο 43χρονος δέχθηκε σκάγια στο κεφάλι και στο στήθος, και οι γιατροί προσπαθούν να τα αφαιρέσουν, επισημαίνοντας ότι δεν κινδυνεύει η ζωή του.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA