Μενού
  • Α-
  • Α+

Καιρός: Μετά τη μείωση της θερμοκρασίας το επόμενο δεκαήμερο, στην Ελλάδα το καλοκαίρι επιστρέφει καθώς προς τα τέλη του μήνα οι θερμοκρασίες θα παρουσιάσουν άνοδο, σύμφωνα με τον Σάκη Αρναούτογλου. Σε ανάρτησή του στον λογαριασμό του στο Facebook, ο Σάκης Αρναούτογλου παρουσιάζει χάρτες που δείχνουν την πιθανότητα βροχοπτώσεων, που - κατά τόπους - θα συνοδεύονται από δυνατό άνεμο ή και από χαλάζι.

Συγκεκριμένα ο Σάκης Αρναούτογλου έγραψε: «Η μέση πορεία της μέγιστης θερμοκρασίας στη χώρα μας το επόμενο 10ήμερο με μια μόνο ματιά! Μετα τον ιδιαίτερα άστατο καιρό την ερχόμενη εβδομάδα και την πτώση της θερμοκρασίας, υπάρχουν ενδείξεις και πάλι για ολιγοήμερη αρκετή ζέστη προς τα τέλη του μήνα (οχι κάτι το ακραίο πάντως - κάντε κλικ πάνω στις εικόνες για μεγέθυνση).

Για να υπολογίσετε με αρκετή ακρίβεια τη θερμοκρασία στην περιοχή σας διαβάστε προσεκτικά το κείμενο στο μετεώγραμμα σας παρακαλώ!

Ευχαριστώ πάρα πολύ για τις ευχές αλλά τα συγκινητικά σας λόγια όσον αφορά στην έναρξη του δελτίου καιρού της ΕΡΤ3 την ερχόμενη Δευτέρα 22/8 , στην αρχή στις 16:30.

Με μεγάλη εκτίμηση

Σάκης Αρναούτογλου».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA