Μενού
  • Α-
  • Α+

Θλίψη στο Γαλαξίδι για το τροχαίο δυστύχημα που στοίχισε τη ζωή στην 21χρονη Βιργινία και στον 24χρονο Παναγιώτη που οδηγούσε το μοιραίο αυτοκίνητο… Οι εικόνες στο σημείο της τραγωδίας στο Γαλαξίδι, εκεί που σημειώθηκε το τροχαίο δυστύχημα, προκαλούν συγκίνηση και θλίψη.

Λίγα λουλούδια και ένας σταυρός στη μνήμη των δύο παιδιών που σκοτώθηκαν. Οι μαρτυρίες κατοίκων της περιοχής, κοντά στο μοιραίο αυτοκίνητο που διαλύθηκε, δείχνουν τα όσα έγιναν τα ξημερώματα του Σαββάτου. Τότε που ο 24χρονος έχασε τον έλεγχο και το ΙΧ που οδηγούσε «καρφώθηκε» σε πεύκο. Ο θάνατος για τον ίδιο και τη Βιργινία που καθόταν στη θέση του συνοδηγού ήταν ακαριαίος.

Τα δύο παιδιά επέστρεφαν από νυχτερινή διασκέδαση. Λίγες ώρες νωρίτερα, όπως μετέδωσε ο ΑΝΤ1, ανέβασαν βίντεο από το κέντρο που βρίσκονταν. Όλα δείχνουν πως ο οδηγός έχασε τον έλεγχο για να μην πατήσει ένα νεκρό σκυλάκι που υπήρχε στο δρόμο. Εστριψε απότομα το τιμόνι αλλά δυστυχώς δεν κατάφερε να κρατήσει το αυτοκίνητο στο δρόμο. Αστυνομικοί ανέφεραν πως πιθανότατα ο οδηγός το είδε τελευταία στιγμή και αντέδρασε ενστικτωδώς.

Το αυτοκίνητο από την πρόσκρουση στο πεύκο κόπηκε στα δύο και διαλύθηκε. Οι διασώστες που ειδοποιήθηκαν και έφτασαν στο σημείο δεν είχαν περιθώρια να επαναφέρουν τα θύματα. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA