Μενού
  • Α-
  • Α+

Διαψεύδει το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη ότι η σύζυγος του εκπροσώπου Τύπου του Βλαντίμιρ Πούτιν, Τατιάννα Νάβκα, βρίσκεται στην Ελλάδα, μετά τον σάλο που δημιουργήθηκε από ανάρτησή της, στην οποία εμφανίζεται να σπάει πιάτα στη διάρκεια νυχτερινής διασκέδασης.

Συγκεκριμένα, σε ανακοίνωσή του, το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη αναφέρει ότι «η Τατιάννα Νάβκα, σύζυγος του Ντμίτρι Πεσκόφ, εκπροσώπου του Κρεμλίνου δεν έχει εισέλθει στην Ελλάδα, καθώς σε βάρος της ισχύει το μέτρο απαγόρευσης εισόδου σε χώρες Σέγκεν. Οι εικόνες της που παρουσιάζονται στα social media είναι από άλλη χώρα».

Η Τατιάννα Νάβκα ανήρτησε βίντεο που φαίνεται να διασκεδάζει σπάζοντας πιάτα και σχολιάζοντας ότι αυτό είναι κάτι που συνηθίζεται στη νυχτερινή ζωή της Ελλάδας. Με αφορμή την ανάρτηση αυτή προκλήθηκε αναστάτωση για το κατά πόσο η σύζυγος του Ντμίτρι Πεσκόφ βρίσκεται στη χώρα μας, δεδομένου ότι εις βάρος του έχουν επιβληθεί κυρώσεις λόγω του πολέμου στην Ουκρανία.

Την ανάρτηση αυτή κατέβασε η ίδια μετά τις σφοδρές αντιδράσεις από Ρώσους ακολούθους της. Η Νάβκα ανέφερε ότι ήταν σε ιδιωτικό σκάφος σε κρουαζιέρα στα τουρκικά παράλια και βρέθηκε σε ελληνικό νησί. Μάλιστα, στο επίμαχο βίντεο έγραφε ότι το σπάσιμο των πιάτων είναι ένα ελληνικό έθιμο και πως για την ίδια ήταν ιδιαίτερα εντυπωσιακό. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA