Μενού
  • Α-
  • Α+

Η 25χρονη, που το απόγευμα της περασμένης Τετάρτης μαχαίρωσε με σουγιά μία 27χρονη για λόγους ερωτικής αντιζηλίας στην Πυλαία, στην ανατολική Θεσσαλονίκη, κρίθηκε προφυλακιστέα μετά την απολογία της στην ανακρίτρια. Σε βάρος της έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας, οπλοφορία και οπλοχρησία. Η κατηγορούμενη φέρεται να ισχυρίζεται ότι προέβη σε αυτήν την πράξη, όχι για να τη σκοτώσει αλλά για να τη φοβίσει, επειδή το θύμα απειλούσε ότι θα της πάρει τον άνδρα και τα παιδιά. Οπως δήλωσε ο δικηγόρος της, η ίδια είναι μετανιωμένη και ότι όλα έγιναν πάνω στον θυμό της για να μη χάσει την οικογένειά της, σύμφωνα με το ertnews.gr.

Tο θύμα της επίθεσης αρνήθηκε πως είχε σχέση με τον άνδρα της κατηγορούμενης. Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Αστυνομίας, η 25χρονη φέρεται να ακολούθησε τη 27χρονη, την ώρα που πήγαινε στο σπίτι της αδερφής της και να την τραυμάτισε με τον σουγιά στην κοιλιά και τον ώμο. Το θύμα έτρεξε για βοήθεια στο σπίτι της αδερφής της, ενώ η 25χρονη συνελήφθη από αστυνομικούς που προσέτρεξαν στο σημείο.

«Τη συγχωρώ γιατί έχει παιδιά που τη χρειάζονται»

Η 27χρονη μίλησε στον Alpha από τη Θεσσαλονίκη και είπε πως δέχεται τη συγγνώμη της 25χρονης, επειδή είναι μητέρα και τη χρειάζονται τα παιδιά της, ενώ επανέλαβε ότι δεν διατηρούσε σχέση με τον σύζυγο της γυναίκας που της επιτέθηκε. Η ίδια μετά την επίθεση μεταφέρθηκε τραυματισμένη σε νοσοκομείο, με τους γιατρούς να της δίνουν τις πρώτες βοήθειες.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA