ΚΟΙΝΩΝΙΑ
22/08/2022 13:11

Αγρίνιο: Εγκυος γιατρός εφημερεύει ολόκληρο 24ωρο στα Επείγοντα αφού δεν υπάρχει αντικαταστάτης

Πολίτης που υποστηρίζει ότι είναι αυτήκοος μάρτυρας καταγγέλλει πως μία παθολόγος, που είναι έγκυος, εφημερεύει εδώ και τουλάχιστον 24 ώρες στα Επείγοντα του νοσοκομείου Αγρινίου, επειδή δεν υπάρχει αντικαταστάτης

Newsroom
Κείμενο: Newsroom
Αγρίνιο: Εγκυος γιατρός εφημερεύει ολόκληρο 24ωρο στα Επείγοντα αφού δεν υπάρχει αντικαταστάτης
Πηγή: Eurokinissi
Ανάγνωση:

Σοκ και έντονο προβληματισμό προκαλεί η καταγγελία ενός πολίτη, ο οποίος υποστηρίζει ότι μία έγκυος παθολόγος εφημερεύει εδώ και τουλάχιστον 24 ώρες στα επείγοντα περιστατικά του νοσοκομείου Αγρινίου, επειδή δεν υπάρχει γιατρός να την αντικαταστήσει.

Συγκεκριμένα, πολίτης που υποστηρίζει ότι είναι αυτήκοος μάρτυρας, καταγγέλλει στην ιστοσελίδα karvasaras.gr, ότι βρίσκεται σε εξέλιξη μεγάλη προσπάθεια από τη Διευθύντρια της Παθολογικής Κλινικής να βρεθεί αντικαταστάτης για την έγκυο παθολόγο που έχει συμπληρώσει 24ωρο εφημερίας στα Επείγοντα, όμως δεν έχει καταστεί δυνατό ακόμη κάτι τέτοιο, ενώ εκφράζεται ανησυχία ακόμη και από τους ίδιους τους ασθενείς.

Όπως είναι λογικό, η γιατρός που εφημερεύει, έχει ήδη ξεπεράσει κατά πολύ τα ανθρώπινα όρια, πόσο μάλλον αν αναλογιστεί κανείς το γεγονός ότι η ίδια είναι έγκυος. Ο καταγγέλλων εκφράζει εύλογα την απορία αν ο Διοικητής του Νοσοκομείου Αγρινίου έχει λάβει γνώση για την κατάσταση που επικρατεί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Google News
Ακολουθήστε το Reader στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.
# TAGS:
ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΑΓΡΙΝΙΟ ΓΙΑΤΡΟΙ ΕΓΚΥΟΣ
Newsroom
Κείμενο: Newsroom

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ