Μενού
  • Α-
  • Α+

Καιρός: Στην κακοκαιρία που πλήττει την Ελλάδα αναφέρθηκε ο Σάκης Αρναούτογλου, κρούοντας τον κώδωνα του κινδύνου για τον καιρό που θα ακολουθήσει τις επόμενες ημέρες ενώ αναφέρθηκε και στους ανέμους που συνδέονται με καταιγίδες. Συγκεκριμένα σε ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, ο Σάκης Αρναούτογλου ανέφερε ότι «πέρα από τα αιφνίδια πλημμυρικά φαινόμενα, κίνδυνος υπάρχει και από τους ανέμους που συνήθως συνοδεύουν τις καταιγίδες, ενώ δεν αποκλείεται οι συνθήκες να είναι ευνοϊκές ακόμα και για το σχηματισμό σιφώνων».

Διαβάστε ακόμηΚαιρός: Βροχές και καταιγίδες στην Αττική - Η εξέλιξη της κακοκαιρίας στη χώρα

Η ανάρτηση του Σάκη Αρναούτογλου για την κακοκαιρία

«Φίλες και φίλοι!

Και τα τελευταία προγνωστικά στοιχεία θέλουν αρκετές περιοχές της χώρας (στεριά, ακόμα και νησιά και κυρίως οι Σποράδες, η Αττική αλλά δυστυχώς και οι πυρόπληκτες περιοχές) να δέχονται έντονα καιρικά φαινόμενα κι αυτό κατά διαστήματα (όχι όλη την ημέρα) από σήμερα και μέχρι την ερχόμενη Πέμπτη, ίσως και πιο τοπικά και την Παρασκευή!

Με αυτά τα δεδομένα, πέρα από τα αιφνίδια πλημμυρικά φαινόμενα, κίνδυνος υπάρχει και από τους ανέμους που συνήθως συνοδεύουν τις καταιγίδες, ενώ δεν αποκλείεται οι συνθήκες να είναι ευνοϊκές ακόμα και για το σχηματισμό σιφώνων!

Σε κάθε περίπτωση και για καλό και για κακό, κατά την ταπεινή μου άποψη θεωρώ πως είναι αναγκαία η επαγρύπνυση αλλά και η λήψη στοιχειωδών μέτρων προφύλαξης!

Ραντεβού για λεπτομέρειες στο δελτίο καιρού της ΕΡΤ3, που θα μεταδίδεται προς το παρόν καθημερινά στις 16:30!

Με εκτίμηση

Σάκης Αρναούτογλου».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA