Μενού
  • Α-
  • Α+

Τα τζακ ποτ στο Τζόκερ συνεχίζονται με το ποσό που θα κερδίσει ο νικητής της πρώτης κατηγορίας ή θα μοιραστούν, αν υπάρξουν περισσότεροι, να φτάνει τα 10 εκατ. ευρώ. Η κλήρωση θα διεξαχθεί σήμερα, Τρίτη 23 Αυγούστου, στις 22:00 ενώ όσοι θέλουν να συμμετάσχουν μπορούν να καταθέτουν τα δελτία τους μέχρι και τις 21:30. Οι κληρώσεις μεταδίδονται ζωντανά στις 22.00 μέσω του καναλιού του ΟΠΑΠ στο YouΤube, αλλά και μέσω του tzoker.gr & tzoker app.

Tα κέρδη στις κατηγορίες «5+1» και «5» εξαρτώνται από τις στήλες που συγκεντρώθηκαν, ενώ στις υπόλοιπες κατηγορίες είναι προκαθορισμένα. Όταν δεν υπάρχουν νικητές σε οποιαδήποτε από τις δύο πρώτες κατηγορίες επιτυχιών, τότε το ποσό που αντιστοιχεί στην κατηγορία αυτή μεταφέρεται στην επόμενη κλήρωση και προστίθεται στο ποσό που μοιράζει η ίδια κατηγορία (ΤΖΑΚ ΠΟΤ).

Δείτε εδώ τα αποτελέσματα από τις προηγούμενες κληρώσεις Τζόκερ

Παράλληλα, υπάρχει η δυνατότητα και για ΤΖΟΚΕΡ online με γρήγορη εγγραφή στο πρακτορείο! Οι παίκτες μπορούν πλέον να δοκιμάσουν την τύχη τους στο μεγάλο τζακποτ και οnline. Μέσα σε λίγα λεπτά μπορούν να πραγματοποιήσουν την εγγραφή τους στο www.tzoker.gr και να δοκιμάζουν την τύχη τους από όπου κι αν βρίσκονται.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA