Μενού
  • Α-
  • Α+

Η καταρρακτώδης βροχή που έπεσε το βράδυ της Τρίτης (23/8) στην Αττική είχε ως αποτέλεσμα την καθίζηση του οδοστρώματος σε Κερατσίνι, Πειραιά και Γκάζι. Μάλιστα, όπως δείχνουν εικόνες από τα ρεπορτάζ τηλεοπτικών σταθμών στο Κερατσίνι, η τρύπα στον δρόμο έχει βάθος περίπου 50 εκατοστά. Λόγω της καθίζησης στο Κερατσίνι, στην οδό Τριπόλεως από το ύψος της οδού Ιππολύτου έως την οδό Αμαζόνων, διεκόπη η κυκλοφορία των οχημάτων, ενώ στο σημείο βρίσκονται συνεργεία για την αποκατάσταση του οδοστρώματος. Οσον αφορά το Γκάζι, λόγω της καθίζησης στην άσφαλτο το βράδυ είχε διακοπεί η κυκλοφορία στην οδό Τριπτολέμου από το ύψος της Οδού Ευμολπίδων.

Η καλοκαιρινή καταιγίδα που έπληξε την Αττική, στάθηκε ικανή να δημιουργήσει σοβαρά προβλήματα. Δρόμοι μετατράπηκαν σε ποτάμια, ενώ η Πυροσβεστική δέχθηκε δεκάδες κλήσεις για άντληση υδάτων και κοπές δέντρων. Η συσσώρευση των υδάτων ήταν τόση μεγάλης έκτασης που η Τροχαία, προχώρησε σε διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στη Λεωφόρος Ποσειδώνος και Βουλιαγμένης, όπου και παρουσιάστηκαν τα μεγαλύτερα προβλήματα, καθώς και στην Πειραιώς.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA