Μενού
  • Α-
  • Α+

Η κακοκαιρία χτυπά πολλές περιοχές της χώρας με τις καταιγίδες να έχουν προκαλέσει σημαντικά προβλήματα. Χαρακτηριστικές είναι οι εικόνες που έρχονται από τη Μύκονο και τα γραφικά σοκάκια στα Ματογιάννια, τα οποία «βούλιαξαν». Μάλιστα, εκτός από τις ισχυρές καταιγίδες καταγράφηκε και ένας εντυπωσιακός υδροστρόβιλος στην περιοχή του Καλαφάτη.

Αξίζει να σημειωθεί πως τοπικά Μέσα Ενημέρωσης αναφέρουν ότι οι καταστηματάρχες στα Ματογιάννια βίωσαν στιγμές αγωνίας, καθώς ήρθαν αντιμέτωποι με ένα σκηνικό που θύμιζε... Βενετία. 

Οπως αναφέρει το meteo.gr, η κακοκαιρία θα συνεχίσει να δείχνει τα «δόντια» της τις επόμενες ημέρες ενώ αναφορικά με σήμερα, Τετάρτη (24/8), τα κύρια χαρακτηριστικά του καιρού θα είναι: 

  • Βροχές και καταιγίδες τόσο σε ηπειρωτικά όσο και σε νησιωτικά τμήματα κυρίως του Αιγαίου.
  • Τα φαινόμενα κατά τόπους σε τμήματα της κεντρικής και ανατολικής Μακεδονίας, της Θράκης, του Β. Αιγαίου και πιθανώς της Αν. Θεσσαλίας, της Β. Εύβοιας και των Σποράδων θα έχουν μεγαλύτερη διάρκεια και είναι πιθανό να σημειωθούν σημαντικά ύψη βροχής και πιθανώς πλημμυρικά επεισόδια.
  • Οι καταιγίδες τοπικά στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά είναι πιθανό να συνοδεύονται από χαλαζοπτώσεις μικρού μεγέθους, ενώ στη Θράκη και το ΒΑ Αιγαίο είναι πιθανό να συνοδεύονται από χαλαζοπτώσεις έως και μεγάλου μεγέθους. 
Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA