Μενού
  • Α-
  • Α+

Ανω κάτω βρήκε το σπίτι της στο Χαλάνδρι η δημοσιογράφος και γνωστή για τη συμμετοχή της στο ριάλιτι επιβίωσης Survivor, Ανθή Σαλαγκούδη, όταν επέστρεψε από τις διακοπές της. Αμέσως η 36χρονη κάλεσε την Αστυνομία και κατέθεσε μήνυση κατά αγνώστων με τις έρευνες των Αρχών να βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη. Οπως αναφέρουν αστυνομικές πηγές, εκτιμάται ότι οι δράστες της διάρρηξης είναι σεσημασμένα άτομα που έχουν διαπράξει και στο παρελθόν παρόμοιες κλοπές στα βόρεια προάστια της Αττικής.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, οι κακοποιοί έδρασαν μεταξύ 12:00 το μεσημέρι της 16ης Αυγούστου και 18:30 της 23ης Αυγούστου, το χρονικό διάστημα δηλαδή που η Ανθή Σαλαγκούδη έλειπε για διακοπές. Από την έρευνα προέκυψε ότι ο διαρρήκτης μαζί με τους συνεργούς του αναρριχήθηκε στο μπαλκόνι του διαμερίσματος 1ου ορόφου, από την πίσω πλευρά της τριώροφης πολυκατοικίας και παραβίασε το αλουμινένιο συρόμενο παράθυρο που βρίσκεται στην πρόσοψη του κτιρίου και το οποίο οδηγεί στο σαλόνι. Στη συνέχεια, μπήκε στο εσωτερικό, έψαξε όλους τους χώρους του σπιτιού και προκάλεσε μεγάλη αναστάτωση. Τελικά, αφαίρεσε κοσμήματα και κάποιες τσάντες μεγάλης αξίας.

Οι αστυνομικοί πήραν κατάθεση από την Ανθή Σαλαγκούδη, η οποία σε δεύτερο χρόνο θα δώσει συμπληρωματική κατάθεση, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως η ακριβής ώρα της διάρρηξης είναι δύσκολο να προσδιοριστεί λόγω της απουσίας της δημοσιογράφου από το σπίτι της για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA