Μενού
  • Α-
  • Α+

Σε συναγερμό τέθηκαν οι αρχές του Ρεθύμνου Κρήτης, καθώς, σύμφωνα με πληροφορίες του Creta24, αργά το βράδυ της Τετάρτης (24/8) πραγματοποιήθηκε επιχείρηση απεγκλωβισμού ενός ατόμου. Το περιστατικό έλαβε χώρα σε χωριό του δήμου Αγίου Βασιλείου, με τις πρώτες πληροφορίες να αναφέρουν πως μια γυναίκα καταπλακώθηκε από τοίχους του σπιτιού της, οι οποίοι κατέρρευσαν για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία.

Το περιστατικό έλαβε χώρα σε χωριό του δήμου Αγίου Βασιλείου, με τις πρώτες πληροφορίες να αναφέρουν πως μια γυναίκα καταπλακώθηκε από τοίχους του σπιτιού της, οι οποίοι κατέρρευσαν για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία. Επί τόπου μετέβησαν άνθρωποι του Δήμου, δυνάμεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, καθώς και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, που κατάφεραν να εντοπίσουν τη γυναίκα, η οποία βρισκόταν κάτω από χαλάσματα.

Οι άνδρες του Πυροσβεστικού Σώματος κατάφεραν εν τέλει να απεγκλωβίσουν τη γυναίκα, η οποία είναι κάτοικος Αθηνών και βρισκόταν στον τόπο καταγωγής της για καλοκαίρι.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA