ΚΟΙΝΩΝΙΑ
25/08/2022 10:50

Παιδικοί σταθμοί: Μέχρι την Παρασκευή οι ενστάσεις - Τα προσωρινά αποτελέσματα της ΕΕΤΑΑ

Η υποβολή των ενστάσεων για τα προσωρινά αποτελέσματα θα διαρκέσει έως την Παρασκευή 26 Αυγούστου και μπορούν να υποβληθούν μόνο ηλεκτρονικά στην εφαρμογή της ΕΕΤΑΑ - Πόσα voucher για παιδικούς σταθμούς θα δοθούν

Newsroom
Κείμενο: Newsroom
Παιδικοί σταθμοί: Μέχρι την Παρασκευή οι ενστάσεις - Τα προσωρινά αποτελέσματα της ΕΕΤΑΑ
Στιγμιότυπο από βρεφονηπιακό σταθμό (πηγή: Eurokinissi)
Ανάγνωση:

Την επόμενη Τρίτη, 30 Αυγούστου, είναι προγραμματισμένο να ανακοινωθούν τα οριστικά αποτελέσματα από την ΕΕΤΑΑ για τα vouchers για τους παιδικούς σταθμούς. Επειτα από τα προσωρινά αποτελέσματα που ανακοινώθηκαν εντός της εβδομάδας είναι σε εξέλιξη η διαδικασία των ενστάσεων που θα ολοκληρωθεί αύριο, Παρασκευή 26 Αυγούστου.

Διαβάστε ακόμη: Παιδικοί σταθμοί ΕΣΠΑ: Αναρτήθηκαν τα προσωρινά αποτελέσματα για τα vouchers

Οι ενστάσεις μπορούν να υποβληθούν μόνο ηλεκτρονικά στην εφαρμογή της ΕΕΤΑΑ («Ηλεκτρονική υποβολή ενστάσεων»), με την επισύναψη όλων των συμπληρωματικών δικαιολογητικών σε αρχείο pdf. Στην ένσταση θα πρέπει να αναφέρεται ρητά ο λόγος για τον οποίο αυτή υποβάλλεται, και θα πρέπει να συνοδεύεται από το/τα απαιτούμενο/α δικαιολογητικό/ά σε μορφή pdf. Ενστάσεις ασαφείς ή υποβολή δικαιολογητικών χωρίς έντυπο ηλεκτρονικής ένστασης, που θα υποβληθούν με οποιονδήποτε άλλο τρόπο, χωρίς την προαναφερόμενη διαδικασία, ή μετά την παραπάνω ημερομηνία και ώρα, θα απορρίπτονται και δεν θα γίνονται αποδεκτές.

Στην συνέχεια στις 30 Αυγούστου θα ανακοινωθούν οι οριστικοί Πίνακες Κατάταξης των αιτούντων ανά Περιφέρεια/Περιφερειακή Ενότητα, καταρτίζονται μετά την εξέταση των υποβληθεισών ενστάσεων και αναγράφουν κωδικοποιημένα τα στοιχεία του αιτούντα, του ωφελούμενου παιδιού, καθώς και τον αριθμό του Voucher.

Δείτε ΕΔΩ τα προσωρινά αποτελέσματα για τους παιδικούς σταθμούς

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Google News
Ακολουθήστε το Reader στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.
# TAGS:
ΠΑΙΔΙΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΙ ΕΕΤΑΑ ΕΣΠΑ
Newsroom
Κείμενο: Newsroom

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ