ΚΟΙΝΩΝΙΑ
25/08/2022 14:54

Οθων Παπαδόπουλος: Γιατί λύθηκε η συνεργασία με τη Ρούλα Πισπιρίγκου

Σε ανακοίνωσή του ο δικηγόρος, Οθων Παπαδόπουλος, έκανε γνωστούς τους λόγους για τους οποίους δεν είναι πλέον συνήγορος της Ρούλας Πισπιρίγκου: «Αιτία η διαφωνία μας για την υπεράσπιση»

Newsroom
Κείμενο: Newsroom
Οθων Παπαδόπουλος: Γιατί λύθηκε η συνεργασία με τη Ρούλα Πισπιρίγκου
Πηγή: Eurokinissi
Ανάγνωση:

Σε διαφωνία στην υπερασπιστική γραμμή και τη διατύπωση των υπερασπιστικών ισχυρισμών, αποδίδει ο μέχρι και χθες συνήγορος της Ρούλας Πισπιρίγκου, Οθων Παπαδόπουλος, τη λύση της συνεργασίας τους. Να σημειωθεί πως η Ρούλα Πισπιρίγκου έκανε γνωστό την Τετάρτη πως αποκλειστικός συνήγορός της αναλαμβάνει ο γνωστός ποινικολόγος, Αλέξης Κούγιας. Σε ανακοίνωση του ο κ. Παπαδόπουλος τονίζει από την πλευρά του ότι η λύση της συνεργασίας του με τη Ρούλα Πισπιρίγκου επήλθε με κοινή συμφωνία και δεν έχει σχέση με τον μέχρι σήμερα χειρισμό της υπόθεσης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του κ. Παπαδόπουλου έχει ως εξής:

«Σας ανακοινώνω την λύση της συνεργασίας μου με την μέχρι πρό τινος εντολέα μου κ. Σωτηρία Πισπιρίγκου. Αιτία αυτής της εξέλιξης είναι η διαφωνία μας αναφορικά με την υιοθετούμενη υπερασπιστική γραμμή και αναφορικά με το ύφος της διατύπωσης των υπερασπιστικών ισχυρισμών. Το δικηγορικό μου γραφείο δεν εγκαταλείπει ποτέ τον χειρισμό ποινικών υποθέσεων και σέβεται απόλυτα τους εντολείς του. Για την αποκατάσταση της αλήθειας, η λύση της μεταξύ μας συνεργασίας επήλθε μετά από κοινή συμφωνία μας, η οποία δεν έχει καμία σχέση με τον χειρισμό της υπόθεσης μέχρι σήμερα.

Από το πρώτο λεπτό που η κατηγορούμενη μητέρα μου έδωσε την εντολή για την συγκεκριμένη υπόθεση, τόσο εγώ όσο και οι συνεργάτες του γραφείου μου, εργαστήκαμε μέσα σε ένα πολύ δύσκολο πλαίσιο, με κύριο γνώμονα την σωστή απονομή της δικαιοσύνης. Ο νομικός μου πολιτισμός μου επιβάλλει ότι το τεκμήριο της αθωότητας οφείλει να γίνεται σεβαστό και ότι μόνο αρμόδιο όργανο για την αξιολόγηση μίας κατηγορίας είναι το αρμόδιο Δικαστήριο»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Google News
Ακολουθήστε το Reader στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.
# TAGS:
ΟΘΩΝΑΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΡΟΥΛΑ ΠΙΣΠΙΡΙΓΚΟΥ ΠΑΤΡΑ ΑΛΕΞΗΣ ΚΟΥΓΙΑΣ
Newsroom
Κείμενο: Newsroom

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ